ljubili se na plaži

Žari i pali i u 74. godini: Ostavio je ženu nakon skoro 35 godina braka pa ga uhvatili s mlađahnom ljepoticom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Charlesa Dancea fotografi su uhvatili kako se ljubi s mlađahnom ljepoticom u pauzi od filmskog festivala u Veneciji.

Britanski glumac Charles Dance, u posljednje vrijeme najpoznatiji po svojoj ulozi u seriji "Igra prijestolja", ovoga je tjedna u Veneciji promovirao svoj novi film, ali je pronašao vremena i za sebe.

73-godišnjeg glumca su tako fotografi uhvatili u društvu mlađahne ljepotice s kojom je izmjenjivao nježnosti i ljubio se s njom u moru. Ponosno je pokazao svoje mišiće u kupaćim gaćama, a sa svojom djevojkom je očito uživao čitavo poslijepodne.

Charles, koji je utjelovio Tywina Lannistera u "Igri prijestolja", bio je u braku s Joannom Haythorn od 1970. do 2004. godine, a bivši par ima dvoje odrasle djece. Nakon rastave ljubio je glumicu Sophiju Myles koja je u to vrijeme imala nešto više od 20 godina, no ljubav nije dugo potrajala.

Povezivali su ga i s manekenkom Shambhalom Marthe, a s glumicom Eleanos Boorman u vezi je bio četiri godine. Čak su se i zaručili te su 2012. godine dobili kćer Rose, no rastali su se nekoliko mjeseci kasnije. Ime svoje nove djevojke još nije otkrio, no fotografi su ga s njom uhvatili u nekoliko navrata ovoga ljeta.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene