Nije baš bila raspoložena

Dugo ju nismo vidjeli ovako ozbiljnu, za sve je kriv njezin dečko koji se hvatao s misterioznom brinetom?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Chantel Jeffries snimljena je u Kaliforniji nakon povratka iz New Yorka u kojem se zabavljala s prijateljima dok njezinog dečka Andrewa Taggart u zadnje vrijeme nema nigdje na vidiku.

Glumica i DJ-ica Chantel Jeffries poznata je po druženju s puno slavnijim facama od sebe poput Justina Biebera i Stassie Karanikolaou kao i po vezama s uspješnim muškarcima, no čini se da joj je ovih dana nešto dalo razlog za zabrinutost.

Pogledaj i ovo Chantel Jeffries voli uspješne muškarce Napravila je kaos čim se pojavila: Proslavila ju je veza s glazbenikom, a sad je zovu najzgodnijom ženom s Instagrama!

Naime, 28-godišnja Chantel snimljena je na ulicama Hollywooda i to u nešto manje oskudnijem izdanju od badića u kojima smo ju navikli gledati. Ipak, kratki topić i vruće hlačice bile su dovoljne da privuče pozornost prolaznika, ali i tamošnjih paparazza.

Samo da ranije viđena je u New Yorku gdje se zabavljala s prijateljima čime se naravno pohvalila na društvenim mrežama. A na društvenim mrežama ova popularna ljepotica voli dijeliti svoja bikini izdanja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 💿Ceejay The Dj💿 (@chanteljeffries)

Prije nekoliko mjeseci šuškalo se o krizi u glumičinoj vezi koja traje tek nekoliko nekoliko mjeseci. Naime, Chantelin dečko, član benda The Chainsmokers Andrew Taggart uhvaćen je u prisnom odnosu sa zanosnom brinetom na plaži u Miamiju. Andrew i misteriozna ljepotica najprije su razgovarali s velikim smiješkom na licu, a potom se ona nagnula u vrućim hlačicama, zagrlila ga i poljubila.

Dok je glazbenik uživao na plaži, njegova djevojka Chantel nalazila se u Kaliforniji.

Prije Andrewa Chantel je ljubila Justina Biebera, sina poznatog repera P Diddyja, Justina Combsa i glazbenika Dipla. Tijekom 2012. godine viđala se s reperom Lilom Twistom, ali i s igračem američkog nogometa DeSeanom Jacksonom, s kojim je prekinula 2013. godine.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene