Od prijatelja do ljubavnika

Nju ne zanimaju muškarci bez statusa, a sada je upecala još jednog puno slavnijeg od sebe

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Chantel Jeffries proslavilo je druženje s Justinom Bieberom 2014. godine, a otad mlada ljepotica osvaja samo poznate i uspješne muškarce, kao što je DJ Diplo.

27-godišnja glumica, DJ-ica, producentica i model Chantel Jeffries najpoznatija je kao kopija slavne Kim Kardashian i bivša cura Justina Biebera, koji ju je i proslavio, iako i danas tvrdi kako među njima nije bilo ništa.

Pogledaj i ovo Chantel Jeffries živi pod povećalom javnosti Broj slavnih frajera koje je ljubila je poveći, a odolio joj nije ni 14 godina stariji glazbenik koji je vodi svuda sa sobom

Unatoč tome, mlađahna ljepotica poznata je po burnom ljubavnom životu u kojem ne skriva kako joj je status njezina muškarca najbitniji. "Ne zanimaju me muškarci bez statusa", poručila je jasno i glasno jednom prilikom.

Chantel je krajem 2011. godine zavela sina poznatog repera P Diddyja, Justina Combsa, a veza je potrajala nešto manje od godinu dana. Tijekom 2012. godine viđala se s reperom Lilom Twistom, ali i s igračem američkog nogometa DeSeanom Jacksonom, s kojim je prekinula 2013. godine.

Uspjela je upecati 2015. godine i repera Travisa Scotta, koji je poznat i kao otac djeteta najmlađe milijarderske na svijetu Kylie Jenner.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 💽Ceejay The Dj💽 (@chanteljeffries) on

Među njezinim je bivšima i košarkaš Jordan Clarkson, kojeg se neko vrijeme povezivalo s Kendall Jenner, sestrom 22-godišnje Kylie. Međutim, mlada manekenka demantirala je takve napise jer se u to vrijeme viđala s njegovim kolegom Benom Simmonsom. Na Chantel je pao i NBA košarkaš Kyrie Irving.

Nadalje, slavni Fez iz hit-serije "Lude sedamdesete" Wilmer Valderrama, bivši dečko posrnule glumice i pjevačice Demi Lovato, na nju je pao 2017. godine, kao i poznati YouTuber Paul Logan, a među posljednjim slavnim frajerima koje je začarala jest i reper Machine Gun Kelly.

Ipak, Chantel se trenutačno odmara u poznatom meksičkom ljetovalištu Tulum u društvu poznatog glazbenika, 41-godišnjeg Dipla, s kojim ju je vezalo višegodišnje blisko prijateljstvo koje je očito preraslo u ljubav.

Nisu skidali ruke jedno s drugoga, a mlada ljepotica pritom je pokazala i zavidnu liniju.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Profimedia) Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Getty Images) Keanu Reeves (Foto: Profimedia) Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Getty Images) +4 Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Profimedia) Celebrity Jedan od najzgodnijih holivudskih frajera s tragičnom ljubavnom pričom na plaži otkrio više nego je htio

Mia Kovačić otkrila svoj skriveni talent 👅 I Nova Buzz

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene