Prošlo je 10 godina

PRAVA HOLLYWOODSKA IDILA Zaljubili se na setu, a od tad su nerazdvojni

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Channing i Jenna Tatum zaljubili su se prije 10 godina i od tada su nerazdvojni.

Glumac Channing i Jenna Dewan upoznali su se prije deset godina na snimanju prvog nastavka filma Step Up.

 

#tbt to on set of Step Up I cannot believe it's the 10 year anniversary of the release today!! Ahhhh where does the time go?? Love you all and thanks for all the love all these years

A photo posted by Jenna Dewan Tatum (@jennaldewan) on

Pogledaj i ovo Jenna Dewan i Steve Kazee (Foto: Profimedia) Filmska priča Nakon šoka i propale ljubavi s miljenikom žena, osvojio ju je tada misteriozan muškarac iz prošlosti kojeg je sasvim slučajno upoznala

  Budući da su glumili zaljubljeni par, provodili su puno vremena zajedno, jedno za drugim, deset godina kasnije oni su u braku i primjer su prave holivudske idile.

Bez skandala, svoj život čuvaju od očiju javnosti, a prije dvije godine dobili su kći Everly.

36-godišnji Channing , zvijezda filmova poput 'Magic Mike', The Vow', '21 Jump Street' i njegova žena Jenna Dewan-Tatum upoznali su se 2006., na snimanju filma 'Step Up', a sada su putem Instagrama sve podsjetili na ta vremena.

 

We had to. #stepup10years

A video posted by Jenna Dewan Tatum (@jennaldewan) on

 Ubrzo su započeli romansu, a zaručili su se 2008. na Havajima. Iduće su godine izrekli sudbonosno da na luksuznom imanju u Malibuu.

Iako su joj roditelji jedni od najatraktivnijih glumaca današnjice i privlače veliku pozornost medija slike od njihove kćeri Everly gotovo nigdje ne možete vidjeti. Glumci strogo čuvaju kćer od pogleda javnosti, a njene slike se pojave u javnosti jedino kada ih paparazzi uspiju slikati dok obavljaju obaveze po gradu. Kada glumci odluče objaviti sliku svoje kćeri na društvenim mrežama nikada ne pokazuju njeno lice nego sliku na kojoj je Everly okrenuta leđima.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene