klonovi napadaju

Utjehu od teškog razvoda pronašao je u 20 godina mlađoj kopiji svoje bivše, morat ćete dobro pogledati da se uvjerite kako ovo nije ona!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kanye West je nakon razvoda od Kim Kardashian pronašao utjehu u Chaney Jones koja je njezina vjerna kopija.

Nova djevojka Kanyea Westa (44) je 24-godišnja influencerica Chaney Jones koja neodoljivo podsjeća na njegovu bivšu suprugu Kim Kardashian (41) s kojom ima četvero djece.

Pogledaj i ovo showbuzz oči vas varaju! Bolji pogled na ove fotke otkriva bizarnu istinu, mnogi su na prvu pomislili da se bivši par pomirio!

S reperom je snimljena na večeri u jednom restoranu u Malibuu, a fotografije su mnoge zbunile jer, osim što fizički nalikuje na Kim, imaju i isti stil odijevanja, pa su mnogi pomislila kako se slavni par pomirio.

Bujna Chaney ovih je dana paradirala paparazzima i na plaži u Miamiju gdje je izmjenjivala seksi badiće, a u modelu s tangicama bila je pravi mamac za poglede i sigurno su mnogi pomislili da gledaju u Kardashianku.

Mladu influencerica na Instagramu broji preko 230 tiuća pratitelja s kojima čest dijeli svoje golišave fotke, a u prvom planu je obično njezina raskošna pozadina, adut koji je proslavio i reperovu bivšu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Chaney Jones (@chaneyjonesssss)

Čini se da Kanye definitivno ima svoj tip žena, jer su i njegovu prethodnu djevojku, Juliju Fox, također zbog bujnih oblina uspoređivali s Kim.

Razvod bivšeg para još je u procesu, a Kardashianka se svim silama što prije želi rastati od Kanyea. Od suda je tražila da razdijeli bračni status od ostalih sudskih sporova, zbog kojih će se još neko vrijeme prepucavati s reperom preko odvjetnika.

Želi i maknuti prezime West, a javnost se tome čudi jer je inicijale KKW brendirala te je izgradila čitavu karijeru oko toga, no čini se kako joj je zaista prekipjelo jer želi što prije brak s reperom ostaviti iza sebe.

Kanye je inače Kim preklinjao da mu se vrati, a napravio joj je scenu na humanitarnom koncertu na kojem je bio gost u Los Angelesu.

Kim je, pak, nastavila sa svojim životom i pronašla sreću s 13 godine mlađim komičarem Peteom Davidsonom. Pete je poznat kao veliki zavodnik i ima pozamašan broj slavnih bivših. Donedavno je bio u vezi sa zvijezdom Bridgertona Phoebe Dyenvor, a ljudio je Arianu Grande, Kaiju Gerber, Margaret Qualley i brojne druge slavne dame.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Severina na humanitarnom koncertu Želim život - 14 +0 Severina na humanitarnom koncertu Želim život - 6 Celebrity Severina u sićušnom bikiniju pokazala ubojitu figuru, zasjenila je i rajske prizore oko sebe: "Nisi realna!"

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Melis Sezen - 5 Melis Sezen - 4 Melis Sezen - 3 Melis Sezen - 2 +0 Melis Sezen - 1 Celebrity Njezin lik u hit-seriji nitko ne može smisliti, ali ona ga obožava, a evo i zašto: "Teško mi je opisati koliko mi je posebna"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene