Mislite da su škrti?

ŠKRTOST ILI SKROMNOST? Golema slava strpana u malo kvadrata

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Naša slika o njima je jednostavna. Žive u velikim, glamuroznim i skupim kućama. No ipak nije tako.

Na internetu postoje mnoge priče o velikim i glamuroznim kućama koje posjeduju bogati. Slika koju si sami stvaramo jest takva da celebrityji žive u velikim kućama koje se na tržištu procjenjuju kao neprocjenjivost.

Pogledaj i ovo Robert Pattinson i Suki Waterhouse - 3 rijedak zajednički izlazak Zvijezdu Sumrak sage još nismo vidjeli ovako sretnog, s lijepom djevojkom prepustio se nježnostima pred očima bivše koja mu je slomila srce!

Poznati vampir Robert Pattinson zaradio je itekako veliki honorar u ciklusu filmova Sumrak Saga. Vrijednost njegove kuće procjenjuje se na dva milijuna dolara. Iako je prije doslovno živio u dvorcu čija se vrijednost procjenjivala na 100 milijuna dolara, glumac se nakon prekida sa Kristen Stewart preselio u kuću sa samo dvije spavaće sobe.

Sjećate li se malena Wednesday Addams iz serije Obitelj Addams? Glumica Christina Ricci je svoju karijeru započela kao djevojčica, a kasnije je igrala u još nekoliko američkih serija. Njezina prva kuća bila je ona u Los Angelesu, koju je vrlo brzo prodala za milijun dolara. Glumica se prošle godine preselila u Brooklyn u drugu kuću sa svojim suprugom. Vrijednost nove kuće je procijenjena na dva milijuna dolara.

On jednostavno obožava svoju 113 godina staru kuću. Kuća Marka Zuckerberga je manja od gotovo svih holivudskih kuća. Izvori tvrde kako kuća ima veliku i otvorenu portu, a u dvorištu je i bazen.

Američka glumica i pjevačica, Zooey Deschanel živi u kući čija se vrijednost procjenjuje na 4,5 milijuna dolara. U njezinom susjedstvu (Manhattan Beach) žive i neke poznate ličnosti, poput atletičarke Mie Hamm i ruske tenisačice Marie Sharapove. Glumica je jednom prilikom izjavila kako ne vidi potrebu bacati teško zarađen novac na velike kuće. Kuća ima maleni vrt i na posjedu nema bazena.

Bivši član Beatlesa, Paul McCartney živi u izuzetno maloj kući koja svojim izgledom niti malo ne odudara od ostalih kuća u ulici. Mnogi ga prijatelji opisuju kao škrtoga. Kada se ženio, njegovi prijatelji morali su sami donijeti piće kako bi mogli proslaviti ženidbu svoga prijatelja.

Vincent Kartheiser, najpoznatiji po svojoj ulozi u seriji Momci s Madisona, posjeduje i najmanju kuću. Američki mediji pišu kako to ni nije kuća, nego isključivo jedna soba veličine obične hotelske sobe. Glumac je jednom prilikom pokušao i prodati svoju sobicu. Glumac ne posjeduje automobil, niti svoga osobnog menadžera.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene