Šokantne ispovijesti

PROŠLE KROZ PAKAO Prodali im ljubav, a dobile batine

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

One su prošle kroz najgore noćne more. Zlostavljanje nikada neće zaboraviti.

Ako postoji išta što smo naučili od Rihanne, Debby Ryan i Sarah Hyland, onda je to njihovo svjedočanstvo o nasilju u vezama. Upozoravaju kako se to može dogoditi svakome i u svakom trenutku. Prema nekim podacima čak 1,5 milijuna djece srednjoškolske dobi iskusilo je fizičko ili psihičko nasilje dok su bili u ljubavnoj vezi sa svojim partnerom. Svaki treći adolescent u SAD-u žrtva je nasilja, fizičkog, psihičkog, seksualnog ili verbalnog. Mnogi slavni progovorili su upravo o toj temi, a svi se slažu u jednoj. Potrebno je raditi na edukaciji djece.

Pogledaj i ovo showbuzz Vrtoglavo skupo MOŽE LI BIZARNIJE? Ono što oni kupuju vi ne biste ni sanjali

Sarah Hyland

Svi su se šokirali kada je glumica 'Moderne obitelji' progovorila o svojemu dečku, koji ju je psihički i emotivno zlostavljao. Iako je njezin bivši dečko Matt Prokop dobio zabranu prilaska, glumica i dalje strahuje za svoj život.

Rihanna

Poznata pjevačica također je bila žrtva nasilja. Naime njezin dečko Chris Brown izazvao je prometnu nesreću te je nesretnu pjevačicu ostavio krvavu u automobilu. Kasnije je uhićen. Pjevačica kaže kako je iz onoga što joj se događalo izvukla veliku pouku. Tvrdi kako je sada sretna jer može pomagati mladim djevojkama. Upozorila je mlade djevojke kako je ljubav slijepa.

OVDJE pročitajte male tajne velikih zvijezda.

Jenifer Lopez

Pop pjevačica Jennifer Lopez priznala je kako je u jednoj vezi bila zlostavljana. 'Itekako znam kakav je to osjećaj u duši, kada vidiš kako se tvoja ljubav ponaša prema tebi.'

Halle Berry

Dobitnica Oscara priznala je kako je nasilje pretrpjela i u djetinjstvu. Tvrdi kako je otac često tukao njezinu majku, a onda je i nasilje osjetila na vlastitoj koži. 'Odabrala sam partnera koji je sličio mojem ocu. Zlostavljao me, ali nikada nisam htjela pobjeći u neko sklonište. Srećom, posljednjih sam godina sazrela. Nikada više neću tolerirati nasilje.'

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene