Teško razdoblje

Majke Hollywooda progovorile o onome o čemu mnogi šute

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ove su se žene borile s postporođajnom depresijom.

Hayden Panettiere jedna je od mama Hollywooda koja je pobijedila u bitci protiv postporođajne depresije. Ovaj se problem javio nakon rođenja njezine kćeri, Kaye. Međutim Hayden nije jedina majka Hollywooda koja se borila s ovim problemom.

Pogledaj i ovo Lisa Kudrow, Jennifer Aniston, Matthew Perry, Courtney Cox Zna se i o kome je riječ Matthew Perry gajio je posebne osjećaje prema jednoj kolegici iz Prijatelja, no morao ih je skrivati: "To mi je malo otežavalo odlazak na posao"

Brooke Shields je američka glumica i spisateljica. 2006. godine objavila je knjigu Down Came the Rain: My Journey Through Postpartum Depression. 'Mislim da je postporođajna depresija nešto što si majke ne žele priznati. Najgora stvar bila je kada bih gledala svoju kći. Tada ništa ne bih osjećala.'

Courteney Cox, zvijezda kultne serije Prijatelji, priznala je kako je patila od problema postporođajne depresije. 'Prošla sam kroz vrlo teško razdoblje. U tom vremenu nisam mogla spavati. Jednostavno sam morala posjetiti doktora.' Glumici se ovaj problem javio tek nakon nekoliko mjeseci poroda.

Amanda Peet, glumica i majka, pobijedila je ovaj problem nakon rođenja kći Frankie 2008. godine.

Kendra Wilkinson, 30, otvoreno je progovorila o problemu postporođajne depresije. Ovaj problem je kod nje bio najizraženiji te je mlada majka pokušala počiniti i samoubojstvo nakon rođenja sina Hanka. 'Osjećala sam se shrvanom, bespomoćnom – kao da sam u crnoj rupi, kao da me nitko nije volio. Imala sam toliko ljutine u sebi.'

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene