RAZUZDANI CELEBRITY

IZA NJIH JE MRAČNA POVIJEST Bavili su se ne tako divnim stvarima kao danas

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Čini se kako su u svojim srednjoškolskim danima bili itekako razuzdani.

Idris Elba danas je poznati glumac i glazbenik. Međutim u svojim je ranim danima radio mnoge poslove. Jedno vrijeme bio je domar, jedno vrijeme DJ, a u mladim se danima bavio i dilanjem droge. U jednom je intervjuu priznao kako bi drogu skrio u svoju torbu, koju bi zatim prodavao diljem cijelog New Yorka. Kada se počeo baviti glumom, ostavio se ovakvih poslova.

Pogledaj i ovo Snopp Dogg Tužna vijest Omiljeni glazbenik suočio se s još jednim tragičnim gubitkom: "Uvijek nas je nasmijavao, a sada je opet s mamom"

Poznati američki reper 50 Cent dilanjem droge počeo se baviti još dok mu je bilo 12 godina. U to je vrijeme živio sa svojom bakom (njegova je majka, koja je također prodavala drogu, umrla kada je 50 Centu bilo osam godina). 'Kada odrastaš bez novca, onda ga moraš nabaviti jer je on tvoj spas, a zaradio sam tako što sam prodavao drogu.' Policija ga je nekoliko puta uhitila zbog posjedovanja marihuana, sve dok nije završio i u zatvoru. Prijetilo mu je devet godina. Njih nikada nije odslužio jer je provodio vrijeme u jednom kampu baveći se dobrotvornim radom.

Jay Z još je jedan na našemu popisu. Dilanjem droge počeo se baviti još kao tinejdžer dok je živio u Brooklynu. Nakon što su mu ujaka ubili također zbog dilanja, otac je ostavio njega i majku. Majka je za dilanje znala cijelo vrijeme, a opravdavala je činjenicom da su im potrebni novci. U javnosti je poznata svađa Jay Z-ja i Chrisa Browna koji je repera optužio kako je ubio čovjeka i prodavao drogu, a sve mu je dopušteno i bijela Amerika ga slavi.

Mark Wahlberg nije oduvijek ovakva dobričina kakva se prikazuje u filmovima. U mladim je danima, ovaj mladić počinio mnoge prekršaje. Često je upadao u nevolje, kvartovske tučnjave, a bavio se i dilanjem. Prvi put je završio u zatvoru sa 16 i tada je shvatio da ovako više ne može. U odvikavanju od dilanja mu je pomogao brat Donnie. 2014. Zahtijevao je brisanje svoje kriminalne prošlosti. Čini se kako je ovaj glumac htio poseban tretman.

Snoop Dogg bio je jedan od vrlo razuzdanih tinejdžera. Još dok je pohađao srednju školu u Kaliforniji, prodavao je drogu svojim vršnjacima. I to ne bilo kojim. Cameron Diaz, koja je pohađala istu srednju školu kao i Snoop Dogg, priznala je kako je od repera kupila malu količinu marihuane. To je kasnije i sam reper priznao. Čini se kako je Snoop Dogg imao samo odabranu klijentelu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene