Tko je najbolje prošao?

PRIJE I POSLIJE Najslavnije plastične operacije nosa!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako mnogi negiraju, na slikama 'prije' i 'poslije' jasno se vidi kako su se podvrgnuli nekoj operaciji.

Jenifer Aniston

Pogledaj i ovo Film The Holiday - 3 Je li to moguće? Iza omiljenog božićnog filma krije se mračna i zastrašujuća priča, glavni zavodnik prikazan je u skroz drugačijem svjetlu?

Poznata američka glumica nekoliko je puta bila na operaciji nosa. Prvi puta još u devedesetima, no pošto nije bila zadovoljna operaciju je ponovila. Nakon što je izjavila da ima grčke obline, te grčki nos podvrgnula se plastičnim operacijama, pa su za njom gotovo svi muškarci poludjeli. Kasnije je izjavila i kako je opsjednuta laser terapijom jer joj je tijelo puno crvenih mrlja od kalifornijskog sunca.

Cameron Diaz

Američka glumica, producentica i manekenka, Cameron Diaz svoj nos nije operirala zbog estetskih razloga. Zbog ozljede na jednom filmskom setu, Cameron Diaz našla se na našem popisu najpoznatijih operacija nosa Hollywooda. Glumica je priznala i botoks, no u jednom je intervjuu priznala kako joj se nije svidio te ga više neće koristiti.

Jenifer Lopez

Iako svoj izgled može zahvaliti redovitom vježbanju i pravilnoj ishrani, prema fotografijama se jasno vidi kako se i J.Lo podvrgnula plastičnim operacijama. Iako negira, pjevačica se podvrgnula korekcijama brade, smanjila je nos te je nekoliko puta išla na tretmane botoksom.

Ashley Tisdale

Zvijezda serije High School Musical odlučila se otići po nož 2007. godine. Glumica je imala problema s disanjem, te se iz tog razloga morala podvrgnuti plastičnoj operaciji.

Michael Jackson

I zadnji na našemu popisu je kralj popa Michael Jackson. Glumac je imao probleme s disanjem, te je iz tog razloga morao operirati nos. Međutim, operacija nosa izazvala je vrlo opasnu infekciju nosa. O svim operacijama, pjevač se tek kratko izjasnio:

'Pokušavam se ne gledati u ogledalo. Nikada nisam sretan s onim što vidim u njemu'.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene