ZGODNA SLAVLJENICA

MOŽETE LI VJEROVATI Ona ima 46 godina

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavna glumica danas slavi svoj 46. rođendan.

Za nju vrijeme kao da je stalo. Velška glumica Catherine Zeta - Jones danas slavi 46 rođendan. Svoj mladolik izgled ne duguje plastičnim operacijama kojima su se podvrgnule mnoge njezine kolegice.

 

Happy #SelfieSaturday

A photo posted by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on

Pogledaj i ovo showbuzz Tko to može platiti? Dubrovačka vila u kojoj su spavale brojne svjetske zvijezde: Otkrijte što plaćaju 53.000 kuna na noć

Catherine dostojanstveno stari i još k tome odlično izgleda. Osim dobrih gena, dobar izgled duguje i kako kaže, svom tajnom oružju, arganovom ulju. 'Navečer nanesem arganovo ulje koje mi nahrani kožu, tako da dan započinjem hidriranim licem. Nikada ne možete popiti previše vode. I svakako izbjegavajte gazirana pića', izjavila je Catherine jednom prilikom u intervjuu. Osim njege lice, glumica pažljivo brine i o svojoj već sada prepozantljivoj crnoj, gustoj kosi za koju koristi mješavinu meda i piva.

Catherine slovi za jednu od najljepših žena svijeta, a pamtimo je iz serije 'Dražesni pupoljci svibanjski' koja se emitirala prije 20 godina gdje se i proslavila. Iako je dugo nismo vidjeli u nekoj glavnoj ulozi, Catherine se ponovno vraća na televizijske ekrane. Glumica će glumiti useriji producenta Ryana Murphyja.

Podsjetimo, lijepa glumica je već 16 godina u braku s Michaelom Douglasom koji je od nje stariji 25 godina. Bračni par ima dvoje djece, sina Dylana Michaela i kćer Carys Zetu.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene