rijetko ga i viđa

Javno ju prevario pa se ljubakala s njim, no sad je spremna za razvod od slavnog preljubnika

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Catherine FitzGerald i Dominic West u braku su od 2010. i imaju četvoro djece, a osim što ju je prevario, rijetko ga viđa jer je najmanje pola godine zbog glumačke karijere na putu.

Arhitektica Catherine FitzGerald (49) spremna je napustiti svog muža, glumca Dominica Westa (51) nakon što su se prošlog mjeseca pojavile fotografije na kojima on ljubi 20 godina mlađu kolegicu Lily James

Pogledaj i ovo showbuzz U središtu skandala Uhvatili je u aferi s dvojicom oženjenih kolega, odlučila se na alternativne metode iscjeljenja - sve je priznala

Kako su ispričali njezini prijatelji za Daily Mail, Catherine je potpuno shrvana što je njezin 10-godišnji brak gotov, a i dalje je ljuta na Dominica zbog svega. Umorio ju je biti glumčeva supruga zbog svega što to povlači za sobom. 

"Dominic živi drugi život i nije prisutan barem pola godine i Catherine i djeca ga čekaju. Ona živi u kući u Engleskoj zbog njegove karijere, a svi koji ju poznaju svjesni su da bi ona radije živjela u rodnoj Irskoj. Fotografije njega s Lilly u Rimu pokazuju koliko su njihovi životi postali razdvojeni", rekao je prijatelj od FitzGerald

"Catherine je još ljuta na Dominica, no očito je da njihov brak ne funkcionira. Ponižena je. Koliko god bilo bolno, izgleda da je vrijeme da ga ostavi", dodao je. 

Arhitektica se privremeno vratila u dom svojih predaka u Irskoj, u dvorac Glin gdje njezina majka Olda još uvijek živi. Tamo je kako bi uz pomoć mame i dvije sestre, Honor i Neste shvatila što želi učiniti po pitanju svog braka. 

Catherine je prije dvije godine s Dominicom pretvorila obiteljski dvorac u luksuzni hotel gdje dolaze zvijezde, a prošle godine je tamo boravila pjevačica Taylor Swift. Razmišlja da tamo ostane jer je s mužem napravila uspješni biznis i nedostaje joj Irska. Usto bi htjela otvoriti i restoran. 

Inače, Dominic i Catherine imaju četvoro djece, a nakon javne prevare snimljeni su kako se ljube u javnosti. Mnogi su pomislili da je to samo vješti trik da bi dokazali kako je s njima sve u redu te komentirali da je West nevjeran baš poput njegovog lika u seriji "Preljub". 

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Melania i Donald Trump (Foto: AFP) Melania i Donald Trump (Foto: AFP) +0 Melania i Donald Trump (Foto: AFP) Zanimljivosti Odbijao ju je držati za ruku, ostavljao je da kisne i naređivao joj da sjedi, a Melania sad planira poduzeti korak na koji je dugo čekala?

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene