Slomilo mu se srce

Neki u njemu vide krivca: Odnos im je obilježila krvava svađa, a sada se ne može pomiriti s njezinom smrću

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U prosincu prošle godine u domu britanske voditeljice Caroline Flack i njezina dečka Lewisa Burtona odvijala se krvava drama.

Britanska voditeljica Caroline Flack, koja je pronađena mrtva u svom londonskom stanuu prosincu prošle godine napala je 13 godina mlađeg partnera Lewisa Burtona u ranim jutarnjim satima u njihovu domu zbog ljubomore.

Pogledaj i ovo Hayden Panettiere i Brian Hickerson (Foto: Profimedia) Što se događa s njom? Prijatelji se boje za život ponovno pretučene glumice koja i dalje ne želi otići od nasilnog partnera

Podsjetimo, drama se odvijala u londonskom domu 40-godišnje voditeljice koja je imala agresivno-ljubomorni ispad nakon što je u mobitelu 27-godišnjeg partnera tenisača našla poruke 60-godišnje žene kojoj je on davao instrukcije.

Nakon fizičkog obračuna u njihov je dom stigla policija te privela ljutu i uzrujanu voditeljicu i šokiranog tenisača s težim ozljedama, zbog kojih je hitno prevezen u bolnicu. "Bio sam normalan dok nju nisam upoznao", navodno je vikao dok je nju privodila policija, a zatim je okupljenim novinarima rekao da "nema komentara".

Tjedan dana kasnije plavokosa britanska zvijezda izašla je pred sud i na njemu su otkriveni detalji napada. Voditeljica je svog dečka gađala raznim stvarima poput telefona i lampe, i to dok je još spavao, a ona pročitala poruke. Razbilo se i nekoliko čaša, na koje su se oboje porezali, pa su policiju dočekali krvavi. Jedan od policajaca otkrio je kako je njihov dom izgledao kao "scena iz horor-filma", a saznalo se i kako je tenisač u žaru svađe nazvao policiju tvrdeći da ga prezenterica "Love Islanda" želi ubiti te da na glavi ima veliku posjekotinu.

Voditeljica je izrazila želju da s dečkom provede Božić i Novu godinu, no sudac je odbio njezin zahtjev da joj se dopusti da smije kontaktirati s njim na bilo koji način ili se pojaviti na njegovoj adresi sve do suđenja zakazanog za 4. ožujka 2020. godine, što nažalost nije dočekala.

No čini se kako se turbulentni par odlučio oglušiti na takvu sudsku odluku, pa je Lewis nedavno prvi put javno otkrio kako je u kontaktu sa svojom djevojkom kada joj je komentirao video na Instagramu. Na njemu se Caroline okušala u slobodnom penjanju s prijateljicom, a tenisač im je poručio kako su obje beskorisne te je nakon komentara stavio crveno srce. Ipak, naknadno ga je izbrisao, doduše, prekasno.

Lewis je još nedavno objavio i njihovu zajedničku fotografiju te otkrio kako nisu prekinuli unatoč drami i da jedva čeka vidjeti svoju djevojku. Ona je isti dan posegnula za društvenim mrežama kako bi otkrila da će uskoro o svemu progovoriti jer joj je dosta tračeva na račun svog imena. Ipak, predomislila se te odlučila pričekati bolja vremena koja nije dočekala.

"Nepromišljeno je objavila svoje namjere, no smirila se i shvatila da ovo trenutno nije dobar trenutak. Umorna je od tračeva jer njezin i život njezine obitelji nije tema za žute stranice i tračerske portale", otkrio je izvor blizak voditeljici koja je nakon skandala izgubila gažu u popularnom showu "Love Island".

Lewis je nakon njezine smrti viđen u javnosti, a na društvenim se mrežama od nje oprostio dirljivim statusom. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lewis Burton (@mrlewisburton) on

"Srce mi je slomljeno, imali smo nešto jako posebno. Ne mogu naći riječi i u velikoj sam boli, jako mi nedostaješ. Znam da si se uz mene osjećala uvijek sigurno, govorila si da ne razmišljaš o ničemu drugom kada sam s tobom, a sada mi nije bilo dopušteno da budem s tobom, ne prestajem sam sebe propitkivati. Bit ću tvoj glas dušo, postavit ću sva pitanja koja si ti htjela postaviti i dobit ću odgovore. Ništa te neće vratiti ali pokušat ću te učiniti ponosnom svakog dana. Volim te svim svojim srcem", napisao je uz njihovu zajedničku fotografiju, a u komentarima je dobio tisuće poruka potpore i utjehe, no bilo je i onih u kojima ga neki smatraju odgovornim za ovu veliku tragediju.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Charlie Hunnam i Morgana McNelis (Foto: Profimedia) Charlie Hunnam (Foto: Profimedia) Charlie Hunnam i Morgana McNelis (Foto: Profimedia) Charlie Hunnam (Foto: AFP) +2 Charlie Hunnam (Foto: AFP) Celebrity Ona mu je jedina već 15 godina, no njegove obožavateljice nemilosrdno ju vrijeđaju zbog ljubomore

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene