Kakva bomba od haljine!

Bivša prva dama koja je nekad ljubila legendarne zvijezde dobro se pobrinula da njezine vitke noge svi zapamte

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Carla Bruni na Filmskom festivalu u Cannesu pojavila se u haljini s visokim prorezom.

Bivša francuska prva dama, manekenka i pjevačica Carla Bruni bila je jedna od glavnih zvijezda 74. filmskog festivala u Cannesu, na kojem se pojavila u blistavom izdanju zbog kojeg su se sve glave okretale u njezinu smjeru.

Pogledaj i ovo showbuzz Jao! Bila je tiha patnja najvećih zvijezda koje njezinoj ljepoti nisu odoljele, ali danas svojim izgledom samo šokira

53-godišnja Carla za tu je glamuroznu priliku odabrala dugu svjetlucavu haljinu s dubokim prorezom na jedno rame, a podignuvši ju dok je hodala slavnim crvenim stubama pokazala je i vitke noge.

Carla se na crvenom tepihu pojavila sama, bez pratnje bivšeg francuskog predsjednika Nicholasa Sarkozyja, koji je tu funkciju obnašao od 2007. do 2012. godine. Supružnici zajedno imaju 8-godišnju kćer Giuliju, a Carla iz bivše veze ima i 19-godišnjeg sina Enthovena.

Carla se inače proslavila kao supermodel i pjevačica koja je vladala modnim pistama 80-ih i 90-ih godina, nakon toga se odlučila okušati i u glazbenim vodama. 2002. godine objavila je prvi album, a do danas je prodala više od pet milijuna primjeraka.

Ljubavni život bio joj je poprilično bogat. Prije Nicolasa, koji se u nju zaljubio na prvi pogled, ljubila je Micka Jaggera i Erica Claptona, a mnogim je zvijezdama bila tiha patnja.

Nažalost, Carla danas zbog brojnih estetskih zahvata kojima se podvrgnula više ne izgleda kao na početku karijere. Navodno je postala ovisna o botoksu i zbog toga se našla na udaru kritika javnosti, no tome nikada nije pridavala veliku pozornost.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Selena Gomez (Foto: Instagram) Selena Gomez (Foto: AFP) Selena Gomez (Foto: Instagram) Selena Gomez (Foto: Instagram) +16 Selena Gomez (Foto: Instagram) Celebrity Paparazzo fotke ove velike zvijezde još su jedan dokaz koliko je velika razlika od onog što viđamo na Instagramu, nju tamo prate milijuni ljudi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene