nadmašila samu sebe

A što je ovo?! Prošetala u haljini za koju ne postoji riječ kojom bi se mogla opisati, pogledajte sami!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Cardi B je sa suprugom Offsetom bila u kupovini na Beverly Hillsu, a svi pogledi bili su usmjereni na njezinu prozirnu haljinu neobičnog kroja.

Pjevačica Cardi B inače iznenadi svojim modnim kombinacijama, a posljednja od njih u koje se utegnula privukla je podosta pažnje. U nedostatku crvenih tepiha i glamuroznih zabava, Cardi je iskoristila priliku te je u kupovinu otišla u neobičnoj haljini s potpisom Pierrea-Louisa Auvrayja. Za 28-godišnjom glazbenicom na Beverly Hillsu su se okretali mnogi, no ona se na to nije posebno obazirala.

Pogledaj i ovo Cardi B i Offset (Foto: Instagram) nadmašila samu sebe! A što bi ovo trebalo biti? Mnogima su se pojavili upitnici iznad glave kad su vidjelu ovu instalaciju koju je stavila na sebe

U kupovinu je otišla sa svojim suprugom Offsetom, s kojim se nedavno pomirila te je povukla zahtjev za rastavom.

Cardi je prošetala u pripijenoj prozirnoj crvenoj haljini neobičnog dizajna koja je naglasila njezine bujne obline. Prozirni materijal otkrio je i njezine tetovaže, a neobičan vez sa strane i oko vrata dodatno je istaknuo neobičan kroj haljine. Čak je i zaštitnu masku za lice iskombinirala sa svojim stajlingom, a na nogama je imala crvene štikle.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cardi B (@iamcardib)

Pjevačica je prošle godine predala papire za razvod od repera s kojim ima kćerkicu Kulture Kiari Cephus, da bi samo dva mjeseca kasnije ipak to povukla. To nije prvi put da se Cardi premišljala o vezi s Offsetom. U prosincu 2018. godine Cardi je prekinula s Offsetom, ne bi li se dva mjeseca kasnije predomislila te se par pomirio. Ovoga puta je pak ostavila sve opcije otvorene jer i dalje ima pravo ponovno predati papire za razvod ukoliko se predomisli.

Tri godine su u braku, a ona je htjela razvod zbog njihovih konstantnih svađa. Čini se kako je slavni par sve nesuglasice zasad izgladio.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Melania Trump (Foto: AFP) Melania Trump (Foto: AFP) +0 Melania i Donald Trump (Foto: AFP) Zanimljivosti Svoje luksuzno vjenčanje Trump je htio prenositi i na televizijama, a ovako je Melania izgledala na njihov veliki dan

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene