bradavice na izvol'te

Zaboravila grudnjak, šminku i frizuru nije: Razveselila susjede svojim seksi jutarnjim izdanjem

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Caprice Bourret pohvalila se da je karantena zbog koronavirusa poboljšala njezin seksualni život s mužem Tyom Comfortom.

Manekenka i poduzetnica Caprice Bourret (48) razveselila je svoje susjede kada je u utorak ispred svoje kuće u Londonu smeće iznijela u donjem dijelu pidžame i bijeloj potkošulji ispod koje su joj se nazirale bradavice.

Očito je sve brzinski htjela obaviti, pa nije imala nikakvu obuću na nogama, nego tek bijele čarape. 

Iako je izašla u pidžami, bilo je vidljivo da je manekenka posvetila pažnju frizuri te da se našminkala. Inače, Bourret je nedavno otkrila da je karantena zbog koronavirusa poboljšala seksualni život nje i muža Tya Comforta (53), s kojim je od 2011., a vjenčali su se prošle godine. 

Supružnici imaju sinove Jetta i Jaxa (6) i Caprice je priznala da ju umorilo školovanje kod kuće, no nije dopustila da to utječe na nju i muža, poduzetnika milijunaša. 

"Ne smijem zapostavljati seks ili bi moj suprug poludio. To je ključno u braku. Inače, cijelo vrijeme želim strgnuti odjeću s Tya. No školovanje kod kuće i čišćenje kuće ponekad je iscrpljujuće, pa nekad cijeli dan provedem u pidžami", rekla je. 

Istaknula je da si unatoč svemu ne smije dopustiti lijenost kada je riječ o odnosu s mužem. "Jednom kada zanemariš seks i druge važne stvari, ne možeš se vratiti natrag. Potrudim se srediti barem dva puta tjedno kao da idemo na spoj", objasnila je manekenka. 

Caprice i Ty dobili su jedno dijete uz pomoć surogat-majke, no dogodilo se da je istodobno i poduzetnica zatrudnjela, pa su se njihovi sinovi rodili u kratkom razmaku. Odlučila je da im neće reći kojeg je rodila ona, a kojeg surogat-majka. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Friday ❤️❤️❤️... what a beautiful day ... up on the roof .. my gorg step daughter took these shots with her mobile 🙌... please stay safe my friends ❤️#nofilter

A post shared by Caprice Bourret Official (@capricebourret) on

Inače, Bourret je u posljednje vrijeme privlačila pozornost promjenama na svom licu. Nestale su njezine bore i podočnjaci, a ona opovrgava da je bila na botoksu i faceliftingu. Ipak, vidljivo je da to nije lice manekenke koja je bila na više od 250 naslovnica magazina, među kojima su Vogue, Maxim, GQ i Cosmopolitan. 

Bila je na listama najljepših žena svijeta, a svojedobno je rekla da su ju prvo ljutile tvrdnje da je bila plastičnim operacijama, no onda ih je počela shvaćati kao komplimente. Objasnila je da ima odlične gene i zato joj je koža tako blistava i glatka, a i da jede zdravu, organsku hranu te je vegetarijanka. 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene