Kamere ju obožavaju!

Lijepa glumica i zvijezda ''Nevjere'' objavila niz fotografija pa sve oduševila svojom prirodnom ljepotom!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Cansu Dere, glavna glumica popularne serije ''Nevjera'' koja se emitira na Novoj TV objavila je seriju fotografija i oduševila ljepotom i jednostavnošću.

Glumica Cansu Dere, 41-godišnja je ljepotica koja je trenutno najpoznatija po ulozi u seriji ''Nevjera'' koja se trenutno emitira u programu Nove TV, a gledateljima je otprije poznata i po serijama "Sila" i "Ezel".

Pogledaj i ovo Nevjera - 3 Hrvati ju obožavaju! Lijepa glumica za sebe kaže da je hladna kao led, a ono što su joj bivši priredili nitko ne bi poželio!

Studirala je arheologiju od koje je odustala, a osvojila je i laskavu titulu Miss Turske na izboru 2000. godine. Ipak, na svjetski izbor nije uspjela otići jer je tamošnja vlada zabranila odlazak jer se održavala u grčkom dijelu Cipra, ali uspjela je ostvariti uspješnu manekensku karijeru.

Cansu trenutačno na profilu na Instagramu prati 2,3 milijuna ljudi i slovi kao jedna od najutjecajnijih osoba u Turskoj, iako s obožavateljima rijetko dijeli trenutke iz privatnog života.

Međutim, nedavno je na profilu podijelila seriju fotografija koje su bile snimane za tursku verziju časopisa Elle.

Glumica je fotografirana u bež odjevnim kombinacijama koje su najčešće bile kombinirane od topića i kratkih hlača ili bodija, a bez puno šminke i s jednostavnom pundžom glumica je oduševila prirodnom ljepotom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cansu Dere (@cansudere)

Svoj ljubavni život skriva kao zmija noge, a zbog lošeg iskustva sa bivšim zaručnikom Cansu je postala oprezna s ljubavnim vezama.

Naime, bivši zaručnik prevario ju je s njezinom prijateljicom s kojom se kasnije vjenčao i dobio dijete, a nakon njega Cansu je počela hodati s menadžerom koji ju je također ostavio zbog druge žene.

Poučena ovakvim iskustvima, nije ni čudo što se glumica odlično snalazi u ulozi u seriji ''Nevjera'' gdje njezin lik također biva prevaren.

Šuškalo se i da je glumica danas u vezi s osam godina mlađim kolegom Metinom Akdulgerom, no niti jedno od njih to nikada nije potvrdilo u javnosti.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Tea Tairović Tea Tairović Tea Tairović Tea Tairović +11 Tea Tairović Celebrity Zaključila je da joj izgled ne donosi ništa dobro u životu, ali opaki dekolte voli pokazati dok skakuće pred svima!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene