predstava za javnost?

Seksi voditeljica koju se povezivalo s Ibrahimovićem ljubi turskog ljepotana? Neki misle da je sve obmana

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Can Yaman i Diletta Leotta posljednjih tjedana dijele zajedničke fotografije zbog kojih neki vjeruju da su zajedno.

Can Yaman (31) objavio je početkom veljače fotografiju s Dilettom Leottom (29) sa streljane u Italiji i potaknuo nagađanja da su u vezi. 

Pogledaj i ovo Diletta Leotta - 3 Zanosna plavuša Pogledajte zašto svi pričaju o haljini u kojoj se Diletta Leotta pojavila na festivalu s najdužom tradicijom!

"Opasan par", napisao je turski glumac pokraj fotografije. Can i atraktivna talijanska voditeljica su nastavili dijeliti zajedničke slike na Instagramu. Na nekima od njih su pozirali pokraj konja dok na jednoj izgleda kao da se spremaju poljubiti i Diletta je primila Yamanovu bradu. 

Na objavama od Cana su zabranjeni komentari, no na Leottinim nisu pa su pratitelji istaknuli na romantičnoj slici da je sve što trebaju ljubav i prikupljeno je više od 600.000 lajkova.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Can Yaman (@canyaman)

Turski ljepotan je, kako su pisali talijanski mediji, došao u Italiju zbog snimanja reklame za tjesteninu i trebao bi uskoro krenuti snimati seriju "Sandokan". Uvjereni su da su fotografije glumca i voditeljice samo dobar marketinški trik, a ne dokaz nove ljubavi. 

Inače, voditeljicu su ranije povezivali sa Zlatanom Ibrahimovićem, a prošle godine je prekinula boksačem s Scardinom Danieleom Torettom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🌸Diletta Leotta🌸 (@dilettaleotta)

Yaman je pridobio simpatije gledatelja u serijama "Između dvije vatre" i "Džan". Iako je diplomirao pravo, Yaman je shvatio da se ne vidi u karijeri odvjetnika i uskoro je zaigrao prve uloge, a mnoge su obožavateljice sretne jer je otkrio da je baš gluma za njega.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene