nekad ju je teško prepoznati

Blista na svojim fotkama na Instagramu, no u javnosti je druga osoba - daleko od seksi spotova koje snima!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Camila Cabello često prošeta u posve opuštenim, ležernim izdanjima koja se jako razlikuju od onih u njezinim glazbenim spotovima i fotografija na Instagramu.

24-godišnja Camila Cabello privuče poglede kad god izađe iz kuće, ali u zadnje vrijeme uglavnom izaziva čuđenje jer baš i nije nalik svojoj verziji s Instagrama, a još manje onoj iz seksi glazbenih spotova koje snima. 

Pogledaj i ovo Camila Cabello i Shawn Mendes Stara ljubav zaborava nema! Ovih dana povezivalo ga se s 27 godina starijom liječnicom, no susret s bivšom i strastveni poljubac mogli bi sve poremetiti!

Camilu su paparazzi fotografirali dok je odrađivala obveze po Beverly Hillsu. Obukla je hlače na tregere, majicu s kratkim rukavima i cipele s povišenim đonom, a na licu je imala malo šminke.

Cabello je kosu svezala u opušteni rep. Dok je hodala, nije prestala tipkati po mobitelu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by camila (@camila_cabello)

Zanimljivo je da je Camila u svojim izlascima često u ležernim izdanjima bez šminke, a istodobno se za svoje fotografije na Instagramu uredi i pozira u seksi kombinacijama. Ponekad je na meti javnosti zbog spomenutog, no ona i njezin dečko, pjevač Shawn Mendes (22) ignoriraju takve komentare. 

Inače, Camila i Shawn započeli su vezu, kako pišu strani mediji, početkom 2019. No neki tvrde da su se zaljubili i ranije, samo su to dobro skrivali kroz svoje glazbene suradnje. Prvotno su mnogi smatrali da je njihova veza i marketinški trik, a obožavateljice mladog, seksi pjevača nisu mogle vjerovati da ljubi Cabello. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shawn Mendes (@shawnmendes)

Mendes često dijeli njihove zajedničke fotografije na Instagramu pa je u veljači svoje pratitelje šokirao objavom na kojoj ljubi Camilino stopalo. Ranije su pozirali skupa i u kadi. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene