Ležerni izlazak

Zbog onoga što je odjenula za šetnju ovaj par bilo je nemoguće ne primijetiti, sve joj je spadalo

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Camila Cabello i Shawn Mendes šetali su svoje pse po Miamiju, a zbog posebnog odjevnog stila bilo ih je nemoguće ne uočiti.

Camila Cabello (23) i Shawn Mendes (22) često su viđeni kako šetaju skupa, a gotovo uvijek pjevačica je u centru pozornosti zbog svoga stila oblačenja. 

Pogledaj i ovo Camila Cabello i Shawn Mendes Stara ljubav zaborava nema! Ovih dana povezivalo ga se s 27 godina starijom liječnicom, no susret s bivšom i strastveni poljubac mogli bi sve poremetiti!

Camili je uspjelo i prošlog vikenda privući svu pažnju na sebe. Naime, dok su ona i dečko Shawn šetali svoje pse po Miamiju, jedan od dva njezina psa često je bježao. 

Cabello se zbog toga bacila na sve četiri na travi kako bi ga uhvatila i pritom zamalo previše otkrila. Pjevačica je nosila komplet, duge narančaste hlače s prorezima s vanjske strane koji su išli visoko do njezine stražnjice, a gore je imala oskudni topić čije su naramenice često padale. Camilla je na nogama imala natikače, a u kosi je svezala maramu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Me, but beat up, and a Miami witch. THE HALLOWEEN SPIRIT IS NEVER CANCELED !!!!!!!! (caption by camila)

A post shared by Shawn Mendes (@shawnmendes) on

Shawn, koji je mirno šetao svog psa na vodilici, nosio je kratke hlače, majicu bez naramenica i vestu na kopčanje. To je uskladio s natikačama, a kosu je svezao u punđicu. 

Inače, Camila i Shawn započeli su vezu, kako pišu strani mediji, početkom prošle godine. No neki tvrde da su se zaljubili i ranije, samo su to dobro skrivali kroz svoje glazbene suradnje.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene