Pokazala bujnu figuru

Izraz lica govori da joj nije jasno zašto je paparazzi toliko love, no to ju nije spriječilo u ljubakanju s poznatim dečkom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Camila Cabello nedavno je jasno poručila da voli svoje tijelo takvo kakvo je i da je tuđe mišljenje ne zanima, a na plaži u Miamiju nije se odvajala od svojeg dečka Shawna Mendesa.

Glazbeni par Camila Cabello i Shawn Mendes u vezi su već više od dvije godine, a golupčići su fotografima na plaži na Floridi pokazali što znači biti zaljubljen preko ušiju. Nisu skidali ruke jedno s drugoga dok su se brčkali na plaži u Miamiju, a Camila je pokazala i svoju bujnu figuru, na koju je i više nego ponosna.

Pogledaj i ovo Camila Cabello i Shawn Mendes Stara ljubav zaborava nema! Ovih dana povezivalo ga se s 27 godina starijom liječnicom, no susret s bivšom i strastveni poljubac mogli bi sve poremetiti!

Dok su izmjenjivali nježnosti, nisu se obazirali na fotografe, no sudeći po izrazu Camilina lica, nije bila previše oduševljena što su im oni bili meta.

Pop-zvijezda u posljednje se vrijeme našla na naslovnicama svjetskih medija, i to jer je hrabro odlučila svima pokazati takozvane sitne nesavršenosti na tijelu, kakve se mnoge žene danas, nažalost, srame pokazati. No Camila zato bez problema šeće u uskim i pripijenim izdanjima i pokazuje goli trbuh i sve svoje obline, kao i prirodno lice bez šminke.

Camila je i na TikToku objavila video u kojem je progovorila o svojem fizičkom izgledu i jasno poručila kako voli svoje tijelo.

Pjevačica je u jednom od svojih zadnjih intervjua priznala i da se bori s anksioznošću, zbog koje se često posljednjih mjeseci osjećala nedovoljno dobrom za bilo što što je radila.

Priznala je kako joj je život bio prepun toksičnog stresa, zbog kojeg je patilo njezino mentalno zdravlje.

"Bilo mi je zaista teško. Često sam smatrala da nešto nije u redu sa mnom. Mislila sam da nisam dovoljno dobra, a još uvijek osjećam posljedice svega", otkrila je Camilla, koja se proslavila još kao tinejdžerica u glazbenoj skupini Fifth Harmony.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Macaulay Culkin (Foto: Getty Images) Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Macauley Culkin (Foto: Profimedia) +6 Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Nekad i sad Slatki klinac iz ''Sam u kući'' donedavno je ispijenim izgledom plašio sve, no posrnuli glumac sad je sve oduševio svojom pojavom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene