na greškama se uči

Glazbenik krije seksi curu nakon što ga je bivša osramotila kad je viđena da se ljubi s velikim zavodnikom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Calvin Harris i Aarika Wolf započeli su vezu 2015., no onda se dogodila fatalna Taylor Swift, pa su prekinuli. Izdržali su malo više od godinu dana skupa, a onda je Taylor viđena kako ljubi Toma Hiddlestona.

Poznati DJ Calvin Harris (36) proslavio se svojom glazbom, ali i vezama sa slavnim pjevačicama.

Pogledaj i ovo Calvin Harris i Vick Hope Predomislila se Sa samo 19 godina odbila je milijunaša jer ju jednom stvari nije impresionirao, a sada se od njega ne odvaja!

Ipak, glazbenik je posljednjih nekoliko godina u vezi s 10 godina mlađom manekenkom Aarikom Wolf. Par se jako rijetko pojavljuje skupa u javnosti, a prošlog vikenda viđeni su ispred njegove kuće u četvrti Sherman Oaks u Los Angelesu. 

Calvin, koji dobro skriva ljubavni život, uputio se s Aarikom u šetnju njihova psa. Par se upoznao 2014. kada je ona pojavila u spotu za njegovu pjesmu "Blame", a tek godinu kasnije započeli su vezu. 

No nije im išlo ili je za njih bila kobna pjevačica Taylor Swift (30), s kojom je u ožujku 2015. DJ prohodao. Calvin i Taylor proslavili su i prvu godišnjicu veze, no tri mjeseca kasnije sve se već raspalo i ona je fotografirana kako ljubi glumca Toma Hiddlestona (39). 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Blue paradise💙

A post shared by Aarika Wolf (@aarikagerette) on

Harris je prije Swift bio u kratkim vezama s pjevačicama Ritom Orom i Ellom Goulding te manekenkom Annom Vyalitsynom (34). DJ je ponovno oživio staru ljubav s manekenkom 2017. Glazbenik i Aarika osim što su rijetko skupa u javnost nikad ne objavljuju ni zajedničke fotografije na Instagramu, što je pomalo čudno. 

Još je neobičnije jer je Calvin dok je bio s Taylor stalno dijelio, kako su neki isticali, sladunjave fotografije. Naravno, to isto je činila i pjevačica, koju upravo ljubavni brodolomi inspiriraju za nove hitove. 

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Lana i Josip Radeljak (Foto: Facebook) +0 Lana i Josip Radeljak (Foto: Facebook) Celebrity Dikan se pohvalio lijepom kćeri Lanom, opisom uz fotografiju jasno je dao do znanja koliko je ponosan na nju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene