Iz svega je izašao jači!

Ljubavni brodolomi i velika obiteljska tragedija obilježili su njegov život, no iz svega ga je izvukla jedna posebna žena

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pjevač je sinoć na 59. Splitskom festivalu održao veliki koncert s brojnim kolegama kojim je još jednom dokazao da je legenda domaće glazbene scene.

Ljubav između Miše Kovača i Splita uvijek je bila velika.

Pogledaj i ovo Ivana Kovač Baš je zgodna! Ivana Kovač raskošnim oblinama zasjenila kolegicu koju uspoređuju s legendarnom Doris Dragović!

Pjevač je sinoć na 59. Splitskom festivalu održao veliki koncert s brojnim kolegama kojim je još jednom dokazao da je legenda domaće glazbene scene koju publika i dalje obožava.

Iako danas ima 77 godina te sve teže podnosi glazbene obaveze, Mišo je sinoć na splitskim Prokurativama našao snage da prisustvuje legendarnom festivalu koji mu je i posvetio ovu drugu večer održavanja. Osim brojnih prijatelja, obožavatelja i kolega, uz njega su bile i dvije važne žene u njegovom životu - kći Ivana i supruga Lidija Pintarić.

Voljena Lidija njegova je treća supruga za koju je često isticao kako mu je bila spas nakon brojnih životnih nevolja, ali i ranijih ljubavnih brodoloma. Nju je upoznao na svom zagrebačkom koncertu u jednom poznatom noćnom klubu davne 1998. godine, a ona je otkrila kako je to bila ljubav na prvi pogled. A ta ljubav traje i dalje, jer jučer ga je zdušno bodrila iz publike, muškarca o kojem se pažljivo brine već godinama, isto kao i on za nju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ IVANA KOVAČ ® (@ivanakovacofficial) on

Njihova ljubavna priča nije puna turbulencija i tragedija kakva je bila ona s bivšom Miss Jugoslavije, Anitom Baturinom, koju je Mišo odveo pred oltar 1973. godine. Ona mu je bila druga supruga, dok mu je prvi brak s Ljubicom Komadinom kratko potrajao.

Bila je to fatalna ljubav, jer Mišo je zbog nje ostavio prvu suprugu, a Anita je zbog njega sa svega 17 godina pobjegla iz obiteljskog doma. Tri godine nakon razvoda, Mišo je oženio Anitu s kojom je živio život iz snova. Zarade je bilo, par je dobio dvoje djece kao krune svoje ljubavi, Anita se brinula o njihovom domu, ali i pratila supruga na turnejama, a onda se dogodila velika tragedija koja je uništila njihovu obitelj.

Ona se dogodila u travnju 1992. godine kada im je poginuo sin Edi. Edi se 1991. godine kao 16-godišnjak prijavio u specijalnu jedinicu hrvatske vojske pod imenom Škorpioni. Malo manje od godinu dana kasnije, Edi je poginuo pod okolnostima koje nikada nisu razriješene do kraja. Pričalo se i o samoubojstvu te ruskom ruletu, no Mišo je tvrdio kako je njegov sin ubijen.

Anita se nakon strašne tragedije okrenula vjeri, Mišo je tragao za istinom, a kći Ivana ušetala je u život pun poroka iz kojeg se srećom izvukla uz veliku podršku obitelji. Upravo je Ivana sinoć na Splitskom festivalu pjevala uz bok s ponosnim ocem, a nakon nastupa nije ga puštala iz zagrljaja.

Ubrzo nakon raspada neutješne obitelji, Mišo si je u siječnju 1999. godine pokušao oduzeti život u svom zagrebačkom stanu, no kada je shvatio da je i dalje živ, nazvao je svog menadžera te mu javio što se dogodilo. Kovač je hitno prebačen u bolnicu "Rebro" u kojoj je operiran te mu je tako spašen život. Iako je preživio, Mišo je u kasnijim intervjuima isticao kako mu tada nije bilo do života zbog tuge za sinom koja je jednostavno bila prevelika te ga je i natjerala na takav radikalan potez.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ IVANA KOVAČ ® (@ivanakovacofficial) on

U to vrijeme glazbenik je bio u novoj vezi s vidovnjakinjom Silvijom Conte Calvi Marković, dok se Anita nakon razvoda preselila u Tribunj te započela novu vezu i život s drugim muškarcem. Ivani je tada nastojala pomoći tako da ju je pozvala da joj pomogne raditi u obiteljskoj pizzeriji, a u to vrijeme uslijedila je nova tragedija - Mišin pokušaj oduzimanja života.

Ipak, pjevač je sinoć na splitskim Prokurativama još jednom dokazao kako je jači od svih nevolja, kao i dvije žene koje već godinama čvrsto stoje uz njega te mu drže leđa kada god zatreba. 

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Jeff i MacKenzie Bezos (Foto: Getty Images) Jeff i MacKenzie Bezos (Foto: Getty Images) +8 Jeff i MacKenzie Bezos (Foto: Getty Images) Celebrity Zbog preljuba s ovom ženom najbogatiji čovjek na svijetu upravo je izgubio 38 milijardi dolara

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene