Blistala je!

Lijepa kći našeg glumačkog para u odvažnoj haljini sve oko sebe bacila u drugi plan: "Izgledaš kao milijun dolara"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Buga Marija Šimić zablistala je na dodjeli Nagrada hrvatskog glumišta, a kući je ponijela onu za najbolje žensko glumačko ostvarenje u predstavi za djecu i mlade "Sunce djever i Neva Nevičica" Kazališta Mala scena.

Mlada hrvatska glumica i pjevačica Buga Marija Šimić bila je jedna od glavnih zvijezda dodjele Nagrade hrvatskog glumišta u Zagrebu, a svima je zapela za oko u seksepilnoj kreaciji koju je odabrala za tu svečanu priliku.

Pogledaj i ovo Vitomira Lončar - 3 ''Ko Kineza, rekli bi'' Naša poznata glumica podijelila zanimljivu fotografiju s radnog mjesta u dalekoj Kini: ''Malo je zagužvalo!''

Buga je zablistala u glamuroznoj dekoltiranoj haljini ispod koje nije nosila grudnjak, a s lica nije skidala osmijeh jer upravo je ona bila dobitnica Nagrade za najbolje žensko glumačko ostvarenje u predstavi za djecu i mlade.

Na svom profilu na Instagramu objavila je nekoliko fotografija s dodjele. 

"Kada se snovi ostvare", napisala je uz objavu za koju je dobila niz komplimenata.

"Dušo, izgledaš kao milijun dolara", "Krasna si, čestitam", "Wow, ljepotica", "Uspješna mlada umjetnica , operna pjevačica, glumica i prelijepa djevojka", "Predivna", poručili su joj pratitelji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Buga Marija Simic (@bugamarijasimic)

Buga je inače kći našeg poznatog glumačkog para Vitomire Lončar i Ivice Šimića i glumom se bavi od malih nogu, a prije dvije godine proglašena je i najboljom opernom pjevačicom na "2nd Silk Road & Young Dreams" natjecanju u Beijingu u Kini. 

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Jessica Alba (Foto: Instagram) Jessica Alba - 2 Jessica Alba (Foto: AFP) Jessica Alba i Cash Warren (Foto: AFP) +1 Jessica Alba (Foto: Getty Images) Celebrity Jednu od najljepših žena svijeta rijetko viđamo u golišavom izdanju, a ona s godinama izgleda samo sve bolje!


 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene