provode istragu

Nakon optužbi da je Meghan maltretirala osoblje, oglasila se i Buckinghamska palača: "Vrlo smo zabrinuti"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Buckinghamska palača je reagirala na optužbe prema kojima je Meghan Markle maltretirala svoje osoblje dok je još bila dio kraljevske obitelji.

Buckinghamska palača reagirala je na optužbe da je Meghan Markle zlostavljala svoju poslugu dok je još bila dio kraljevske obitelji koje je za Times iznio stariji član osoblja Kensingtonske palače, Jason Knauf.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

"Vrlo smo zabrinuti. Naš tim za ljudske resurse istražit će okolnosti opisane u ovom članku", priopćili su iz Buckinghamske palača u srijedu.

"Članovi osoblja koji su tada bili zaposleni, uključujući one koje su napustili radno mjesto, bit će pozvani kako bi se ispitalo mogu li se izvući kakve lekcije", dodali su u službenom priopćenju te su poručili i kako neće dopuštati zlostavljanje na radnom mjestu.

Sama Meghan je rekla da je žalosna zbog izvještaja britanskih novina u kojem piše da je protiv nje u listopadu 2018. podnesena žalba.

Times je pisao da je ona navodno otjerala dvoje osobnih pomoćnika iz Palače te ugrozila povjerenje trećega.

"Jako sam zabrinut jer je vojvotkinja tijekom posljednje dvije godine bila nasilna prema dvjema osobama iz domaćinstva. Čini se da ona uvijek namjerava imati nekoga na piku. Maltretirala je ljude i pokušala potkopati njihovo samopouzdanje. Imamo izvještaje ljudi koji su svjedočili njezinu neprihvatljivom ponašanju", tvrdi Knauf.

Njezin glasnogovornik kazao je kako su ti napisi posljednji napadi na njezinu ličnost.

Sve se to događa uoči objave razgovora američke voditeljice Oprah Winfrey s Harryjem i Meghan u idući ponedjeljak.

(Hina)

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene