sve zbog turneje

Bryan Adams šokirao rasističkim ispadom, njegovi pratitelji ljuti: "Ne mogu ostati tvoj obožavatelj"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bryan Adams obrisao je objavu s Twittera, no na Instagramu ju je ostavio i zabranio komentare.

Slavni glazbenik Bryan Adams napao je Kineze u ponedjeljak na Instagramu i Twitteru jer mu je otkazana turneja zbog koronavirusa, a trebao ju je početi baš toga dana koncertom u Londonu. 

Pogledaj i ovo Bryan Adams nakon šest godina Bryan Adams vraća se pred zagrebačku publiku, stiže u Arenu 13. prosinca!

Bryan je objavio video kako izvodi svoju pjesmu "Cuts Like a Knife", a pokraj je napisao tekst koji je javnost ocijenila rasističkim.

"Cuts like a knife. Moja pjesma. Večeras sam trebao početi turneju u koncertnoj dvorani Royal Albert Hall, ali zahvaljujući je*enim pohlepnim gadovima s mokrih tržnica koji jedu šišmiše čitav je svijet na čekanju, da ne spominjem tisuće koje su bolovale i umrle od virusa. Moja poruka za njih, osim 'je*eno vam hvala', jest – postanite vegani", istaknuo je glazbenik.

Poručio je obožavateljima da više od ičega želi pjevati im na koncertima. "Bilo je odlično družiti se s djecom i obitelji, ali nedostaje mi moja druga obitelj, moj bend, moja ekipa i moji obožavatelji. Pazite na sebe i nadam se da ćemo opet jednom moći nastupati", istaknuo je. 

Dodao je kako će preko društvenih mreža idućih dana izvesti mali dio pjesama koje je trebao pjevati na turneji. Adams je imao identičnu objavu na Twitteru, no nju je obrisao, dok je na Instagramu zabranio komentare. Njegov je ispad naišao na brojne negativne komentare. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

CUTS LIKE A KNIFE. A song by me. Tonight was supposed to be the beginning of a tenancy of gigs at the @royalalberthall, but thanks to some fucking bat eating, wet market animal selling, virus making greedy bastards, the whole world is now on hold, not to mention the thousands that have suffered or died from this virus. My message to them other than “thanks a fucking lot” is go vegan. To all the people missing out on our shows, I wish I could be there more than you know. It’s been great hanging out in isolation with my children and family, but I miss my other family, my band, my crew and my fans. Take care of yourselves and hope we can get the show on the road again soon. I’ll be performing a snippet from each album we were supposed to perform for the next few days. X❤️ #songsfromisolation #covid_19 #banwetmarkets #selfisolation #bryanadamscutslikeaknife #govegan🌱

A post shared by Bryan Adams (@bryanadams) on

"Pa, nakon ove gluposti, drago mi je da ti je turneja otkazana", "Nadam se da će te ova poruka slijediti na svim budućim nastupima", "Ne mogu ostati obožavatelj Bryana Adamsa nakon ovoga. Čovječe, pa to je rasizam!", napisali su njegovi pratitelji. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene