Uživa s obitelji

Objavljena prva fotografija Brucea Willisa nakon tužne obavijesti o teškoj bolesti i povlačenju iz glume

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bruce Willis uživa u šetnji obližnjom šumom sa suprugom i kćerkom nakon tužnog priznanja da mora napustiti svijet glume zbog bolesti!

Prije tjedan dana supruga Brucea Willisa i kćeri na Instagramu su objavile tužnu vijest, a to je da legendarni glumac napušta posao koji ga je proslavo zbog bolesti koja se naziva afazija. 

Pogledaj i ovo Bruce Willis Dugo ga nismo vidjeli Bruce Willis snimljen u javnosti prvi put nakon potresnog intervjua njegove supruge, pogledajte kako se nosi s teškom dijagnozom

A Emma Heming sada je kroz nekoliko videa i fotografija na društvenim mrežama pokazala da glumac nakon dijagnoze uživa u laganoj šetnji i razgledavanju šume i rijeke sa suprugom i kćerkom.

Emma je objavila i predivnu sliku na kojoj na deblu jednog stabla sjedi sa suprugom, a jedno u drugo gledaju poput zaljubljenih tinejdžera.

U opis fotografije Emma je napisala: ''Mama i tata u svom omiljenom staništu'', a fotografije je snimila najmlađa kći Mabel Ray Willis.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emma Heming Willis (@emmahemingwillis)


Podsjetimo, ovo je bila objava kojom je obitelj obavijestila o stanju Brucea Willisa. 

''Za Bruceove nevjerojatne obožavatelje, kao obitelj željeli smo podijeliti da naš voljeni Bruce ima nekih zdravstvenih problema i nedavno mu je dijagnosticirana afazija, što utječe na njegove kognitivne sposobnosti. Kao rezultat toga i uz mnogo obzira, Bruce se udaljava od karijere koja mu je toliko značila. Ovo je stvarno izazovno vrijeme za našu obitelj i jako smo zahvalni na vašoj ljubavi, suosjećanju i podršci. Prolazimo kroz ovo kao snažna obiteljska jedinica i htjeli smo dovesti njegove obožavatelje jer znamo koliko vam on znači, kao i vi njemu'' stoji u opisu fotografije Brucea na Emminom profilu.

''Kao što Bruce uvijek kaže, “Live it up” i zajedno planiramo učiniti upravo to'' zaključila je Emma.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Simona Mijoković Simona Mijoković Simona Mijoković - 2 Simona Mijoković - 1 +1 Simona Mijoković (FOTO: Facebook) - 1 Celebrity Kći Simone i Ante Gotovca proslavila je 16. rođendan, ponosna mama objavila je njezinu najnoviju fotografiju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene