Nije mu to trebalo

Uhićen je legendarni američki roker, a uskoro će se morati pojaviti i pred sudom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bruce Springsteen uhićen je u New Jerseyju nakon što je sjeo za volan nakon koje čašice previše.

Legendarni američki glazbenik Bruce Springsteen našao se u ozbiljnim problemima sa zakonom, nakon što je krajem prošle godine uhićen zbog nesmotrene vožnje pod utjecajem alkohola u svojoj državi New Jersey, što su tamošnje vlasti tek sada objavile.

Za Daily Mail je potvrđeno kako je 71-godišnji Bruce uhićen na području Nacionalnog rekreacijskog područja Gateaway u Sandy Hooku 14. studenog 2020. godine. Uhićen je zbog vožnje u alkoholiziranom stanju, nesmotrenoj vožnji i konzumiranja alkohola u zatvorenom prostoru.

Glasnogovornica tamošnje sigurnosne službe Brenda Ling je Daily Mailu potvrdila da je Bruce tijekom cijelog procesa bio svojevoljno surađivao i da nije radio probleme, ali drugi detalji nisu otkriveni.

Prema pisanju stranih medija Bruceu je ovo prvo poznato uhićenje zbog vožnje u alkoholiziranom stanju i trebao bi se pojaviti na sudu u narednim tjednima, ali točan datum zasad nije poznat.

Vijest o uhićenju procurila je u javnost nakon što se pjevač pojavio u jednoj od hit-reklama tijekom ovogodišnjeg Super Bowla i to za jednu popularnu marku vozila, a on nakon svega nije davao nikakve izjave.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene