'Treba lijekove'

THE BOSS PROGOVORIO Godinama se bori s teškom bolesti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bruce Springsteen cijelog života vodi borbu s bolesti. Pomogla mu je njegova supruga Patti, koja ga je odvela liječniku.

Bruce Springsteen godinama se bori s depresijom, zbog koje redovito odlazi kod psihijatra. 66-godišnji 'The Boss' otkrio je kako je prvi put kod psihoterapeuta završio prije više od 30 godina jer se osjećao suicidalno. Nedavno ga je depresija ponovno obuzela.

Pogledaj i ovo Branimir Mihaljević I naše razmišljaju o tome! Zvijezde na rasprodaji: Tina Turner, Bob Dylan, Shakira! Zašto prodaju prava na svoje pjesme?

U svojoj autobiografiji, koja izlazi krajem rujna, Springsteen je napisao kako mu sjećanje na neka razdoblja života i nije najljepše. Dodao je da ga je supruga Patti odvela liječniku i rekla kako treba Springsteen treba lijekove. 'Ovaj čovjek treba lijekove', rekla je Patti liječniku.

U intervjuu za Vanity Fair nadodao je da se bojao da ne postao isti kao njegov otac Douglas, inače čovjek kratkog fitilja, alkoholičar i samotnjak. Osim toga, s očeve strane Springsteen ima rođake s psihičkim poremećajima kao što su agorafobija i trihotilomanija.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene