slučajno otkrio?

Sin nogometaša iznenadio sve najnovijom tetovažom u svojoj kolekciji, posvetio ju lijepoj zaručnici

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Brooklyn Beckham i Nicola Peltz zaručeni su već nekoliko mjeseci, a sin Davida i Victorije Beckham odlučio se na nesvakidašnju gestu.

Najstariji sin Davida i Victorije Beckham, 21-godišnji Brooklyn, na Instagramu je otkrio novu tetovažu koju je posvetio svojoj budućoj supruzi Nicoli Peltz. Svojoj bogatoj kolekciji tetovaža dodao je oči svoje zaručnice, a istetovirao ih je na pozadini vrata.

Pogledaj i ovo David, Victoria, Brooklyn Beckham i Nicola Peltz Nema kraja drami... Uoči ponovnog okupljanja Beckham oštro odbrusio sinu, Victoria vješto izbjegla susret sa snahom

"Posh se vratila", napisao je Brooklyn u opisu fotografije na kojoj zaručnici šminka usne sjajilom iz najnovije beauty kolekcije svoje majke Victorije. Obožavatelju su odmah primijetili tetovažu te su komentirali i kako mu je zaručnica prekrasna.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Posh is back ❤️ @victoriabeckhambeauty @victoriabeckham @nicolaannepeltz

A post shared by 🇬🇧 (@brooklynbeckham) on

25-godišnja glumica nedavno se pohvalila prstenom vrijednim 200.000 dolara, a blještavi dijamant koji je dobila od Beckhama teško je ne uočiri. Brooklyn i Nicola zaručili su se kada je on kleknuo pred nju u prisutstvu njezine obitelji, a kasnije su sretne vijesti podijelili i s obožavateljima.

Par je ovoga ljeta pokrenuo glasine da su već stali pred oltar, no čini se ipak da će pričekati kraj pandemije koronavirusa te da će si sudbonosno "da" izreći na raskošnoj ceremoniji koju već mjesecima planiraju.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene