novac nije problem

Roditelji časte, pa ovaj par razmatra svadbu u luksuznom odmaralištu čiji troškovi dosežu do 3 milijuna funti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Brooklyn Beckham i kći američkog milijardera Nicola Peltz u vezi su devet mjeseci.

Sin Davida i Victorije Beckham, Brooklyn (21) nakon brojnih avantura, čini se, shvatio je da je Nicola Peltz (25) ona prava za njega. 

Pogledaj i ovo showbuzz nahvalila buduću snahu Dobila je nadimak ledena kraljica jer se rijetko smije, a iznenadila je intervjuom u kojem se raznježila

Fotograf u usponu nakon devet mjeseci veze s glumicom planira vjenčanje, a želi da se ono održi u talijanskom luksuznom odmaralištu Borgo Egnazia u Pugliji. Kako pišu strani mediji, cijena za to Brooklynu je prava sitnica, a svadbene ceremonije penju se do iznosa od tri milijuna funti u tom predivnom ljetovalištu. 

Prema pisanju Daily Maila, mladi Beckham sa zaručnicom Nicole i svojom mamom Victorijom već je pogledao odmaralište s pet zvjezdica i jako im se svidjelo. Borgo Egnazia osvojio je i Justina Timberlakea i Jessicu Biel, koji su se tamo vjenčali 2012. godine. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Positive energy and true #happiness surrounded by amazing colors under the #Puglian sun. We are ready to begin this new decade together! Happy #2020! ☀️🌊🌳✨ • • • #BorgoEgnazia #NowhereElse #Puglia #WeAreInPuglia #Pugliagram #Italy #🇮🇹 #IlikeItaly #GreetingsFromPuglia #KeepDreaming #HappyNewYear #Welcome2020 #Happy2020 #sunnyday

A post shared by Borgo Egnazia (@borgoegnazia) on

"To je vaš dan, želimo ga učiniti posebnim pa možete imati što god želite", piše Daily Mail da je Victoria rekla sinu i njegovoj zaručnici. U razgledavanje su poveli i Brooklynovu mlađu braću Romea i Cruza te sestru Harper. 

Luksuzni hotel ima dvije privatne plaže, dio za wellness, a glavna zgrada izgrađena je u obliku dvorca. Može primiti do 400 gostiju, što je možda dovoljan broj uzvanika za Brooklyna i Nicolu. 

Inače, najstariji sin Beckhamovih zaprosio je djevojku s prstenom vrijednim 200.000 dolara, a navodno će imati dva vjenčanja. Novac neće biti problem jer osim što ga njegovi roditelji imaju, ne nedostaje ga ni Nicolinim roditeljima. Naime, njezin otac Nelson Peltz (78) ima bogatstvo koje se procjenjuje na 1,7 milijardi dolara. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene