Spremaju spektakl!

Beckhamov sin uskoro se ženi s kćeri milijardera, poznati su detalji vjenčanja, kao i imena slavnih gostiju!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Brooklyn Beckham i Nicola Peltz će pred oltar stati za nekoliko dana, a otkriveno je kako je Beckhamov sin potpisao predbračni ugovor.

Brooklyn Beckham je navodno potpisao predbračni ugovor tjedan dana prije nego što će uploviti u bračnu luku sa zaručnicom Nicolom Peltz. Obitelj 23-godišnjeg Brooklyna "teška" je oko 380 milijuna funti, no njihovo bogatstvo ne može se mjeriti s onim njegove zaručnice.

Pogledaj i ovo David, Victoria, Brooklyn Beckham i Nicola Peltz Nema kraja drami... Uoči ponovnog okupljanja Beckham oštro odbrusio sinu, Victoria vješto izbjegla susret sa snahom

Obitelj Peltz na računu ima oko 1,3 milijarde funti te su njezini roditelji inzistirali da mladi par potpiše ugovor prije nego što si izreknu sudbonosno da. Vjenčanje vrijedno tri milijuna funti održat će se za nekoliko dana u Palm Beachu na Floridi, a pripreme se privode kraju.

David i Victoria Beckham su već otputovali u Miami s ostatkom obitelji, a otkriveno je i tko potpisuje vjenčanicu koju će Nicola nositi na svoj veliki dan.

Unatoč činjenici što je njezina buduća svekrva modna dizajnerica, Peltz je odlučila zaposliti stilisticu Leslie Fremar koja joj pomaže u pripremama. Fremar je poznata po tome što je radila velikim imenima Hollywooda kao što su Demi Moore i Charlize Theron. Zajedno su bile u Rimu, gdje su dogovorile s Valentinom detalje vjenčanice.

"Nicola bez pogovora vjeruje Leslie i nakon što su odabrale Valentina za dizajn vjenčanice, ona će joj pomoći oko svih ostalih detalja uključujući i šminku", rekao je izvor blizak Peltz.

Na vjenčanju će biti brojna poznata lica uključujući Gordona Ramsayja, Evu Longoriju, Phila Nevillea te Mel B. Brooklynov kum Elton John na žalost neće moći biti na ceremoniji zbog poslovnih obaveza, no očekuje se kako će se lista gostiju još popunjavati. Šuška se kako će na ceremoniju doći princ Harry i Meghan Markle te Gigi Hadid i Nicole Rithcie.

Brooklynu će kumovi biti braća Romeo i Cruz, dok će Nicoli njezina baka biti kuma. David Beckham će na vjenčanju reći nekoliko riječi o svom sinu te će paziti da sve prolazi dobro na njihov veliki dan.

Podsjetimo, Brooklyn i Nicola su se upoznali 2017. godine te su vezu započeli dvije godine kasnije. U srpnju 2020. godine su objavili zaruke, a oboje su istaknuli kako ne mogu dočekati da provedu ostatak života zajedno.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Julian Schnabel Julian Schnabel Julian Schnabel Julian Schnabel +8 Julian Schnabel Celebrity U 71. godini dobio je dijete s 40 godina mlađom partnericom, detalje o prinovi, kao i braku, dobro skrivaju od javnosti

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Pedro Soltz, Valentina Walme Valentina Walme Valentina Walme Pedro Soltz, Valentina Walme +17 Pedro Soltz, Valentina Walme Celebrity Pogledajte haljinu kojom je naša plesačica zasjenila jednog od najseksi muškaraca na svijetu: ''Gledam samo tebe!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene