tajno vjenčanje?

Pokazao prsten i pokrenuo nagađanja da su on i zaručnica već stali pred oltar, otkrile su ga tetovaže

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Najstariji sin Davida i Victorije Beckham pokrenuo je nagađanja da su on i njegova djevojka već uplovili u bračnu luku, a otkrili su se fotkama na Instagramu.

Brooklyn Beckham i Nicola Peltz iznenadili su sve viješću o zarukama nakon samo devet mjeseci veze, a sada su pokrenuli i glasine da su već uplovili u bračnu luku.

Pogledaj i ovo David, Victoria, Brooklyn Beckham i Nicola Peltz Nema kraja drami... Uoči ponovnog okupljanja Beckham oštro odbrusio sinu, Victoria vješto izbjegla susret sa snahom

Nicola je na Instagram storyju objavila nekoliko fotki uz koje nije stavila nikakav opis, a obožavateljima nije trebalo dugo da pokrenu diskusiju o tome da je mladi par stao pred oltar. Na fotografijama se vide samo detalji, no čini se kako Brooklyn na ruci nosi vjenčani prsten. Otkrile su ga tetovaže, a njihovi glasnogovornici nisu otkrivali još nikakve detalje.

25-godišnja glumica posljednjih se dana hvali prstenom vrijednim 200.000 dolara gdje god da se pojavi, a blještavi dijamant teško je ne uočiti.

Brooklyn i Nicola zaručili su se kada je on kleknuo pred nju u prisutstvu njezine obitelji, a kasnije su sretne vijesti podijelili i s obožavateljima.

"Prije dva tjedna pitao samo svoju srodnu dušu želi se udati za mene i rekla mi je da. Najsretniji sam muškarac na svijetu. Obećajem da ću biti najbolji suprug i najbolji tata jednoga dana. Volim te dušo", napisao je Brooklyn onda na Instagramu.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Simon Cowell (Foto: Profimedia) Celebrity Glazbeni mogul pao s bicikla i ozlijedio leđa, hitno su ga prevezli u bolnicu gdje čeka operaciju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene