ŽIVČANI SLOM

DRAMA U OBITELJI Bivša supruga hospitalizirana, djeca pronađena

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Policija je potvrdila kako su bivša supruga i njihovi sedmogodišnji blizanci Bob i Max dobro nakon što je zaprimljen uznemirujući poziv o njihovom nestanku.

Brooke Muller, bivša supruga Charlia Sheena, doživjela je živčani slom. Cijela drama dogodila se nakon što je Brooke ušla bosnoga u restoran u Salt Lake Cityu sa svojim sinovima koji su također bili bez cipela i u pidžamama. S njima u restora ušla je i dadilja. U jednom trenutku Brooke i dadilja su se počele svađati, a Brooke je kasnije navodno nasrnula na svoju djecu. Policija je pozvana, ali prekasno jer je Brooke uspjela pobjeći iz restorana. Nestanak malodobne djece i Brooke odmah je prijavljen policiji, a Charlie Sheen odmah se obratio javnosti za pomoć. ''Ne znam detalje, samo želim da se djeca vrate kući'', poručio je zabrinuti Sheen.

Pogledaj i ovo showbuzz VRTOGLAVI IZNOS Tajna koja je slavnog glumca koštala 7 MILIJUNA DOLARA

U međuvremenu djeca i Brooke su pronađeni. Brooke je navodno doživjela živčani slom jer nije uzela lijekove koje inače koristi. Brooke je trenutno hospitalizirana i nalazi se na liječničkom promatranju, piše People.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene