Ispod bodyja nije ništa nosila

Uskoro će proslaviti 50. rođendan, ali to joj baš nitko ne bi rekao - u običnoj trenirci i bodyju istaknula utegnuto tijelo!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Brooke Burke zna kako privući pažnju i završiti u medijima, pa čak i kada šeće u trenirci i uskom bodiju.

Američka glumica i Playboyjeva zečica Brooke Burke i u 50.. godini se može pohvaliti tijelom i top formom na kojima joj mogu pozavidjeti dvostruko mlađe kolegice, a to je još pokazala u ležernoj šetnji.

Pogledaj i ovo showbuzz Ne odustaje! U 50. godini izaziva zavist savršenim tijelom, ali nove fotke pokazuju da ni njoj ne ide sve baš tako lako!

Brooke je u sportskoj kombinaciji sive trenirke i crnog uskog bodija plijenila privlačila znatiželjne poglede na putu u teretanu, a toliko joj je bilo udobno da nije ni primijetila da su joj hlače skliznule s bokova. Na licu je nosila zaštitnu masku, ali ipak je bila itekako primijećena.

Brooke se aktivno bavi i plesom, nastupala je u showu "Ples sa zvijezdama", a uz to je i fitness trenerica. Zahvaljujući top formi i mladolikom izgledu mnogi je čestu mijenjaju s 18-godišnjom kćeri Sierre Sky ili misle da su sestre.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brooke Burke (@brookeburke) on

Osim Sierre Sky s prvim suprugom koji je po zanimanju kirurg 61-godišnjim Garthom Fisherom ima i 20-godišnju kćeri Neriah, a s glumcem iz "Spasilačke službe" 48-godišnjim Davidom Charvetom ima 12-godišnjeg sina Shaya i 13-godišnju kćer Heaven.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Kićo Slabinac gost Dnevnika Nove TV (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Celebrity Emotivni Škoro prisjetio se anegdote s Kićom: ''Moja majka nikad se nije smijala kao kad smo Kruno i ja došli k njoj jedne večeri''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene