Modna čarolija

VIP shopping u centru Zagreba: Dugo nismo vidjeli ovoliko domaćih ljepotica na jednom mjestu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zagrebački HNK sinoć je vrvio poznatim damama koje su stigle na VIP shopping event.

U ponedjeljak je u zagrebačkom HNK-u održan ekskluzivni VIP shopping event slavnog brenda H&M te premijera baletne izvedbe Giambattista Valli.

Pogledaj i ovo showbuzz Opet plijenila pažnju Borna na event stigla bez grudnjaka, ali je srećom tamo pronašla jedan koji joj odgovara

Riječ je o novoj dizajnerskoj suradnji high-street brenda koja je izazvala veliki interes javnosti, ali i brojnih poznatih dama, i svjetskih i domaćih.

Naime, bio je ovo jedan od rijetkih evenata u posljednje vrijeme koji je okupio toliko domaćih ljepotica na jednom mjestu, a sve su se pomno sredile kako bi zablistale na važnoj modnoj večeri u glavnom gradu.

Glumice naše popularne serije "Drugo ime ljubavi" Katarina Baban, Martina Stjepanović i Arija Rizvić još su jednom dokazale kako se odlično slažu i izvan seta, kao i s kolegicom Sementom Rajhard, a u šoping je došla i bivša voditeljica Vanja Halilović, koja dolazi samo na odabrane evente.

Lejla Filipović u haljini s točkicama još je jednom dokazala kako joj godine ne mogu apsolutno ništa, dok je radijska voditeljica Ecija Ivušić ponovno uskočila u kratku ružičastu haljinicu koju je kombinirala s visokim, kožnim čizmama.

Na event je stigla i bivša manekenka Kristina Bradač, koja je piste zamijenila prvo dizajniranjem torbica, a sada i interijera, ali i njezina kolegica Iris Androšević Pinjuh.

Događaj u prekrasnom ambijentu nije propustila niti pjevačica Magazina Andrea Šušnjara, ali ni Borna Kotromanić, koja je rado viđen gost modnih revija i ostalih sličnih događanja.

Fotografije s eventa pogledajte u našoj galeriji.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Profimedia) Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Getty Images) Keanu Reeves (Foto: Profimedia) Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Getty Images) +8 Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Profimedia) Celebrity Tragično je izgubio dijete i ljubav svog života, a sad je prvi put u 35 godina pokazao novu djevojku

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene