tužan dan

Vidno shrvani Hus, Gibonni, Neno Belan i Jurica Pađen među kolegama koji su došli reći posljednje zbogom Akiju Rahimovskom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Uz njegove kolege iz Parnog valjka, posljednje zbogom Akiju Rahimovskom došli su reći Zlatan Stipišić Gibonni, Dino Jelusić, Neno Belan, Ivana Plechinger, Jurica Pađen, Kristina Tina Kresnik, Edvin Softić te brojni drugi.

Uz najuže članove obitelji i prijatelje, brojni domaći glazbenici i poznata imena došli su se na zagrebački Mirogoj oprostiti od Akija Rahimovskog.

Pogledaj i ovo Filip Rudan Obara s nogu Prvo je osvojio Maju Šuput, nedavno i cijelu Hrvatsku, a sad otkriva čuju li se uskoro i svadbena zvona!

Uz njegove kolege iz Parnog valjka, posljednje zbogom došli su mu reći Zlatan Stipišić Gibonni, Dino Jelusić, Neno Belan, Ivana Plechinger, Jurica Pađen, Kristina Tina Kresnik, Edvin Softić i brojni drugi.

Ispred Akijeva lijesa stoji posveta sa stihovima "Tužna je naša ulica otkad nisi tu... Jer tužnu pjesmu pjevaju oni što ostaju" iz pjesme Parnog valjka "Moja je pjesma lagana".

S obzirom na aktualne epidemiološke mjere, svi koji su voljeli Akija te mu žele odati počast, imaju priliku to učiniti kod Zdenca života ispred zagrebačkog Hrvatskog narodnog kazališta, gdje mogu donijeti cvijeće i zapaliti svijeće u spomen na ovog jedinstvenog i velikog glazbenika.

Aki je iznenada preminuo u subotu 22. siječnja, u bolnici u Novom Mestu, u kojoj je završio nakon što mu je naglo pozlilo. Imao je 66 godina.

Ostat će upamćen kao jedan od najvećih vokalnih interpretatora, frontmen Parnog valjka i neumorni glazbenik koji je kroz pet desetljeća karijere svojim jedinstvenim glasom i neumornom energijom izvedbe obilježio živote svih generacija.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene