slučaj sablaznio svijet!

Svjetska zvijezda preklinjala na sudu da je oslobode situacije u kojoj se osjeća kao rob, otkrila je šokantne detalje!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Britney Spears je preklinjala sutkinju u srijedu da okonča skrbništvo koje njezin otac ima nad njom i njezinim bogatstvom, a nakon saslušanja se oglasio i on.

Otac pjevačice Britney Spears, Jamie Spears, objavio je službenu izjavu nakon šokantnog saslušanja popularne pjevačice na sudu u Los Angelesu na kojem je otkrila detalje skrbništva koje njezin otac ima nad njom i njezinim bogatstvom.

Pogledaj i ovo showbuzz ne posustaje u svojoj namjeri Britney Spears se konačno odlučila zauzeti za sebe, fanovi će biti presretni zbog njenog najnovijeg poteza

Jamie je istaknuo kako jako voli svoju kćer. "Žao mu je vidjeti da ona toliko pati i da je u tolikoj boli. Gospodin Spears jako voli svoju kćer", stoji u izjavi koju su objavili njegovi odvjetnici.

Otac pjevačice navodno je prodao kuću u kojoj je Britney odrasla te trenutačno živi u kombiju, a upravo ondje drži uspomene iz njezine bogate karijere. Jamie posljednjih 13 godina pod kontrolom ima Briteny i njezino bogatstvo koje se procjenjuje na 60 milijuna dolara. Njoj tjedno daje 2000 dolara, a u srijedu je na saslušanju pjevačica iznijela niz šokantnih tvrdnji.

Britney je preklinjala sutkinju da okonča skrbništvo koje traje već jako dugo. "Zaista vjerujem da je ovo skrbništvo pravo nasilje", rekla je u svom 25-minutnom govoru. "Želim imati mogućnost da se udam i rodim još jedno dijete, ali skrbništvo me u tome sprječava. Osjećam se zarobljeno, napastovano i usamljeno", rekla je pjevačica.

Posljednji put je na sudu saslušana 2019. godine, no saslušanje je bilo zatvoreno za javnost i detalji nikada nisu objavljeni. Spears je u srijedu otkrila i kako smatra da ju nitko godinama nije poslušao. "Ne postojim da bih nekome bila rob, a tako se prema meni ponašaju", rekla je popularna pjevačica. Istaknula je kako je morala odlaziti na turneje i raditi kao da je sve u redu, a nema kontrolu ni nad glazbom koju posljednjih godina izdaje.

Pažnju javnosti njezin je slučaj ponovno dobio diljem svijeta nakon što je objavljen dokumentarni film "Framing Britney Spears". Film prati uspon pjevačice u karijeri i medijsko pokrivanje njezinog živčanog sloma 2007. godine nakon čega je otac preuzeo skrbništvo nad njezinim financijama.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 In Magazin: Mate Rimac Celebrity Mate Rimac bodrio je Hrvatsku na glavnom zagrebačkom trgu, zbog neobičnog detalja iskakao je iz mase navijača

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene