Jedva je dočekala!

Britney uživa u vraćenoj slobodi, paparazzi su je snimili dok je radila jednu banalnu stvar koja joj je dugo bila zabranjena!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Britney Spears je ovaj mjesec sud izbavio iz skrbništva njezina oca koji joj je zadnjih 13 godina kontrolirao život i sada uživa u stvarima koje dugo nije smjela raditi.

Pop-ikona Britney Spears uživa u novostečenoj slobodi nakon što joj je njezin otac Jamie 13 godinu pravljao njezinom imovinom, ali i životom.

Pogledaj i ovo Britney Spears - 2 ''To sam samo ja!'' Britney Spears pozirala je kao od majke rođena i tu fotografiju objavila, no ovaj put komentare je zabranila!

Sutkinja Brenda Penny iz Los Angelesa okončala mu je skrbništvo početkom mjeseca, na radost Britneyinih brojnih obožavatelja koji su u posljednjih godinu dana pokrenuli pokret #FreeBritney, potaknuti mučnim dokumentarnim filmom o njezinu životu.

"Framing Britney Spears" izašao je početkom godine, a u njemu su otkriveni brojni dosad nepoznati detalji iz njezina privatnog života, među ostalim i kako joj je otac brano da vozi. U bonus scenama iz dokumentarca Britney je na pitanje kada se zadnji put osjećala slobodno odgovorila: "Kad samo smjela voziti svoj auto! Obožavam to".

Zato ni ne čudi i da je to jedna od prvih stvari koje je počela raditi nakon oslobođenja, a paparazzi su je sada ulovili tijekom jedne od njezinih vožnji gradom.

Britney je snimljena na stajalištu gdje je bila na toaletu te je sa sobom nosila selfie štap i mobitel, a kad je obavila što je trebala odvezla se u bijelom automobilu.

Inače, Britney ovaj tjedan puni 40 godina, a trenutno radi na pripremama za svoje vjenčanje s 12 godine mlađim Samom Asgharijem koji ju je zaprosio u rujnu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Britney Spears (@britneyspears)

Pjevačica iza sebe ima dva propala braka. Za prijatelja iz djetinjstva Jason Alexandera udala se 2004. godine u Las Vegasu, a brak im je potrajao samo 55 sati. Iste godine stala je pred oltar i s plesačem Kevinom Federlineom s kojim je dobila i dvojicu sinova, Seana Prestona i Jaydena Jamesa, a razveli su se 2006.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Kristen Stewart (Foto: Getty) Kristen Stewart (Foto: Getty) Kristen Stewart (Foto: Getty) Kristen Stewart i Dylan Meyer (Foto: Profimedia) +20 Kristen Stewart i Dylan Meyer (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Ljubila je frajera za kojim su uzdisale žene diljem svijeta, a nakon što ga je prevarila, redala je pripadnice nježnijeg spola

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene