drukčije izdanje

Posrnula pop-princeza otkrila kako izgleda u stvarnosti, pa pokrenula žustru raspravu: "To nije ona"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Britney Spears podijelila je fotografije i istaknula da tako izgleda svakodnevno, a obožavatelji su ostali u nevjerici.

Pjevačica Britney Spears (38) veoma je aktivna na Instagramu, a sada se odlučila pridružiti izazovu koji je popularan u posljednje vrijeme. 

Pogledaj i ovo Britney Spears - 2 ''To sam samo ja!'' Britney Spears pozirala je kao od majke rođena i tu fotografiju objavila, no ovaj put komentare je zabranila!

Britney je pokazala u kakvom je izdanju najčešće kod kuće. "Instagram naspram realnosti. Htjela sam vam pokazati kako zaista izgledam svaki dan. Osjećam se nesigurno kada me fotografiraju, a nisam spremna za to, pa uvijek uložim toliko truda u svoj izgled. No, znate, ponekad je lijepo ne truditi se toliko puno i spustiti svoje zidove svako malo. Treba puno snage za napraviti to. P. S. Još jedna zanimljiva informacija o meni. U školi sam se igrala košarku, nisam se bavila navijanjem. No, blagi Bože, kao tim bili smo koma. Pobijedili smo svake sezone samo u tri tekme. Na ovim fotografijama pokušala sam popraviti svjetlo, no shvatila sam da sam preniska", napisala je posrnula pop-princeza koja živi u vili u kalifornijskom gradu Thousand Oaks. 

Na fotografijama Spears nosi kariranu košulju, traperice i natikače, a umjesto leća ima dioptrijske naočale. Iako je pokazala realnu sebe, ni inače pjevačica baš ne blista i mnogi se čude njezinim slikama. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Instagram versus Reality !!!! I wanted to show you what I really look like on a daily basis 🤓 !!!! I can get insecure when photos are taken of me that I’m not prepared for ….. so I have always put so much effort into my appearance … but you know sometimes it’s nice to not try so hard and pull down your walls every now and then !!!! It takes a lot of strength to do that !!! PS another fun fact about me …. instead of cheerleading I played ball 🏀 in school and I was the point guard … I called the shots 😜🎪 but dear God we sucked … we only won 3 games each season 😂🙊🤣 !!!!! Psss in these pics ….. I was trying to fix a light 💡 but realized I was too short 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️😂😂😂😂 !!!!

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Umjesto pohvala pratitelja na Instagramu, kojih ima 26,5 milijuna, mnogi su komentirali da to nije Britney na fotografiji i da ona više uopće ne vodi svoj profil, nego netko drugi. "Jesam li ja jedini uvjeren da ovo na fotografiji nije uopće ona?", "Slika koju tvoja mama napravi na izlasku iz kuće za prvi dan četvrtog razreda škole", "To nije ona", "Ne možeš me uvjeriti. Ovo više nije profil koji vodi Britney", "Ovo se ne čini stvarno", "Oslobodite Britney", "Volimo te, Britney. Molim te, ostani snažna dok prolaziš kroz sve i ako si sretna, to je odlično", "Izgledaš tako lijepo. Preferiram prirodnu Britney", "Više ovakvih slika. Prirodno i slatko", napisali su pjevačici. 

  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene