Sve je pokazala!

Britney Spears novostečenu slobodu proslavila je potpuno golim fotkama na egzotičnoj lokaciji, naglasila je da nema ni mrvice Photoshopa

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Britney Spears je na Instagramu objavila nekoliko fotki i videa s egzotične lokacije na koju je pobjegla sa svojim dečkom Samom Ashgarijem.

Pjevačica Britney Spears propisno je proslavila kraj konzervatorske borbe s ocem Jamiejem te je odmah pobjegla na egzotični odmor sa svojim dečkom Samom Ashgarijem.

Pogledaj i ovo Britney Spears - 2 ''To sam samo ja!'' Britney Spears pozirala je kao od majke rođena i tu fotografiju objavila, no ovaj put komentare je zabranila!

Samo nekoliko sati otkako je sud odlučio da je došao kraj nadzoru njezina oca nad njezinom 60 milijuna dolara vrijednom imovinom, Britney je zasula Instagram golišavim fotkama.

"Igranje u Pacifiku nikada nikome nije naškodilo. Pss, fotke su objavljene bez obrade", stoji u jednoj od objava koje je pop-princeza objavila uz fotografije u toplesu. Objavila je i nekoliko fotografija na kojima se skinula do kraja. "Prekrasan je dan ovdje u raju dok slavim", napisala je u drugoj objavi.

Prije nekoliko dana Spears je objavila i kako se zaručila za svojeg dečka Sama (27), a na Instagramu je pokazala golemi zaručnički prsten koji je dobila. Iako je vijest o zarukama oduševila mnoge, još uvijek ima onih koji sumnjaju da Britney njezin 12 godina mlađi zaručnik samo iskorištava zbog novca, pa su joj poručili da obavezno potpiše predbračni ugovor.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

Podsjetimo, sutkinja Brenda Perry je na sudu u Los Angelesu ovoga tjedna suspendirala njezina oca Jamieja s mjesta konzervatora. To je prvi put nakon 13 godina da će pjevačica samostalno moći odlučivati o svojoj imovini. Sutkinja smatra kako dosadašnja situacija stvara toksično okruženje. Stvari su se u posljednja tri mjeseca drastično promijenile, a Britney je počela raditi i s odvjetnikom kojeg je sama odabrala, a ne koji joj je dodijeljen.

Situacija s ocem slavne pjevačice posljednjih je godina zgražavala svijet. Otac pjevačice navodno je prodao kuću u kojoj je Britney odrasla te trenutačno živi u kombiju, a upravo ondje drži uspomene iz njezine bogate karijere. Jamie je posljednjih 13 godina pod kontrolom imao Britney i njezino bogatstvo, koje se procjenjuje na 60 milijuna dolara. Njoj je tjedno davao 2000 dolara, a na saslušanju prije nekoliko mjeseci pjevačica je iznijela niz šokantnih tvrdnji.

Britney je preklinjala sutkinju da okonča skrbništvo koje traje već jako dugo. "Zaista vjerujem da je ovo skrbništvo pravo nasilje", rekla je u svom 25-minutnom govoru. "Želim imati mogućnost da se udam i rodim još jedno dijete, ali skrbništvo me u tome sprječava. Osjećam se zarobljeno, napastovano i usamljeno", rekla je pjevačica nedavno.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Olivia Newton-John (Foto: Profimedia) Olivia Newton-John (Foto: Getty Images) Olivia Newton-John (Foto: Getty Images) Olivia Newton-John (Foto: Getty Images) +2 Olivia Newton-John (Foto: Getty Images) Nekad i sad Zbog uloge u kultnom "Briljantinu" proglašena je seks-simbolom, a pogledajte kako izgleda više od četiri desetljeća kasnije

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Eric McCormack i Debra Messing Eric McCormack i Debra Messing Debra Messing (Foto: Getty Images) Debra Messing (Foto: Profimedia) +9 Debra Messing (Foto: Getty Images) Nekad i sad Osvojila je gledatelje prirodnom ljepotom kao simpatična Grace, a poslije toliko godina svi se čude njezinu licu bez bora

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene