ukrali novac i nakit

Opljačkani na luksuznom ljetovanju: Lopovi upali u sobu poznatog voditelja dok su on i supruga spavali

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Piers Morgan je sa suprugom Celijom Walden ljetovao na Azurnoj obali, a posljednjeg dana odmora lopovi su im upali u sobu i opljačkali ih.

Poznati britanski televizijski voditelj Piers Morgan i njegova supruga Celia Walden opljačkani su u svojoj sobi dok su spavali u luksuznoj vili u Francuskoj. Daily Mail javlja kako je pljačku otkrila 44-godišnja Celia posljednjeg dana njihova odmora na Azurnoj obali.

Pretpostavlja se da su lopovi ukrali nešto novca i nakita iz njihove sobe. Novinarka, koja je u braku s Morganom 10 godina, ispričala je kako se probudila te je vidjela da je soba u potpunom neredu.

"Čim sam ustala iz kreveta, znala sam da nešto nije u redu. Moja torba bila je preokrenuta na kauču, a kutija u kojoj čuvam nakit bila je potpuno prazna. Premjestili su nam stvari dok smo spavali jer se sjećam da neke predmete nisam ostavila na mjestu na kojem su bili večer prije", ispričala je Celia.

Među predmetima koje su ukrali je i prsten koji joj je Piers poklonio na petu godišnjicu njihova braka. Celia je odmah pozvala policiju koja je došla ubrzo, a policajci su joj rekli kako su lopovi otišli tek 15 minuta prije nego što se probudila. Za lopovima se traga, a francuska policija rekla je da su bogati turisti česta meta kriminalaca na Azurnoj obali.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene