OSVOJILA BRITANCE

BUJNIM POPRSJEM ZASJENILA AFERU 'Neće samo Lovrenovi biti zvijezde'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Svojom pojavom Nives privlači pozornost gdje god stigne. Ovog puta na njen seksipil pali su i Britanci!

Čini se da su hrvatske zvijezde postale zanimljive i van naših granica. Nedugo nakon što je britanski tabloid The Sun objavio priču o preljubu Anite Lovren, za oko im je zapela i atraktivna Nives Celzijus.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus i Dino Drpić Mladost - ludost! Nives se prisjetila vrućih scena s bivšim suprugom, a malo tko zna da mu je posvetila i jedan detalj na vrlo škakljivom mjestu

-Neće samo Lovrenovi biti zvijezde- napisala je Nives na svom Instagramu i pohvalila se člankom koji joj je posvetio jedan od najčitanijih britanskih tabloida.

Članak o Nives naslovljen je 'Bivša prsata Wagsica Nives Celzijus potvrdila: Ne trebam šminku jer imam grudi', a osvrće se na jednu od Nivesinih fotki na Instagramu. Na njoj, naime, Nives pozira bez šminke, a u prvom planu je njeno bujno poprsje kojim se često hvali.

 

Pa onak, neće samo Lovrenovi biti zvijezde #thesun @thesun #wags #onceawagalwaysawag #nivescelsius #kukulele

A photo posted by Nives Celsius (@nivescelsius) on

 
Osim na zamamne fotografije koje preplavljuju društvene mreže, britanski tabloid osvrnuo se i na njen brak s nogometašem Dinom Drpićem od kojeg se razvela prije dvije godine.


The Sun je podsjetio i da je Nives slavu stekla 2009. godine nakon priznanja da je sa sada već bivšim suprugom vodila ljubav na stadionu, a sve je to potkrijepio citatom iz njene knjige Gola istina.


'Dino je dogovorio s ljudima da ugase svjetla na stadionu samo zbog nas i tako mu se napokon ispunio san o seksu na središtu nogometnog igrališta. Bilo je jako vatreno', prenosi tabloid koji je ipak poseban naglasak stavio na raskošne obline koje krase Nives, ali i njenu zavidnu popularnost na društvenim mrežama.

 

Moje pravo jutarnje lice dok ne ispijem prvi gutljaj kave... #kukulele #vodimljubavsakavom #morningsexwithcoffee #idontneedmakeup #ivegotboobs

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene