na liječenju je

Pjevaču dijagnosticirali tumor, strašne vijesti podijelio s fanovima: "U šoku sam, ali borit ću se koliko mogu"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tom Parker otkrio je kako boluje od tumora na mozgu, a kaže kako je trenutačno na liječenju.

Britanski pjevač Tom Parker, koji je pet godina proveo u popularnom bendu The Wanted, otkrio je kako boluje od tumora na mozgu. Objavio je kako su mu liječnici dijagnozu rekli prije šest tjedana, a tumor koji ima ne može se operirati. 32-godišnji pjevač o svemu se oglasio i na svom Instagramu.

"Bok svima, vrijeme je da otkrijem zbog čega nisam ništa objavljivao na društvenim mrežama posljednjih tjedana. Ne postoji lagan način da ovo kažem, ali nažalost dijagnosticirali su mi tumor na mozgu i već sam na liječenju. Umjesto da šutim o svemu, odlučio sam u jednom intervjuu otkriti sve što se događa. Supruga i ja smo u šoku, ali borit ću se protiv bolesti koliko god mogu. Ne želimo sažaljenje, već pozitivnost i ljubav. Bit će ovo teška bitka, ali uz vašu potporu i ljubav pobijedit ću ovo", napisao je pjevač na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hey guys, you know that we’ve both been quiet on social media for a few weeks and it’s time to tell you why. There’s no easy way to say this but I’ve sadly been diagnosed with a Brain Tumour and I’m already undergoing treatment. We decided, after a lot of thought, that rather than hiding away and trying to keep it a secret, we would do one interview where we could lay out all the details and let everyone know the facts in our own way. We are all absolutely devastated but we are gonna fight this all the way. We don’t want your sadness, we just want love and positivity and together we will raise awareness of this terrible disease and look for all available treatment options. It’s gonna be a tough battle but with everyone’s love and support we are going to beat this. Tom and Kelsey xxx @ok_mag

A post shared by Tom Parker (@tomparkerofficial) on

Parker je dao intervju za britanski časopis OK! skupa sa svojom suprugom Kelsey Hardwick. Par je otkrio kako su im liječnici priopćili da je ovaj tumor najgori mogući scenarij te da je terminalan.

Pjevač je tijekom ovoga ljeta imao dva napadaja zbog kojih je bio u bolnici, a on i supruga nisu ni slutili da boluje od tumora. Priznao je kako je i dalje u šoku te da ne može sasvim prihvatiti strašnu vijest, no odlučio se za kemoterapiju koju su mu liječnici preporučili.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives Celzijus Celebrity Nives se zakopčala do grla, ali fotografija na Instagramu otkrila je kako ova haljina zaista izgleda

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene