ima se, može se!

Kćeri Hrvatice ismijavaju zbog odmora u Dubrovniku: ''Bogate nasljednice pobjegle da bi uživale na jahti!''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Petra i Tamara Ecclestone već su dobro poznate gošće juga hrvatske obale, a slavne sestre uživaju u Dubrovniku s obiteljima i povele su dadilju.

Dolazak slavnih nasljednica Petre i Tamare Ecclestone u Dubrovnik na luksuznoj jahti Petara dobra je promocija i zarada za hrvatski turizam, a britanski mediji su to iskoristili kao priliku za ismijavanje sestara. 

Pogledaj i ovo Obitelj Ecclestone u Dubrovniku - 9 Na udaru kritika Ne daju joj mira: Bogatu nasljednicu ponovno napadaju zbog odmora u Hrvatskoj i nove objave s Lokruma

Kako piše Daily Mail, sestre su pobjegle s obitelji iz svojih luksuznih domova u Londonu i Los Angelesu u rodnu zemlju svoje majke Slavice Ecclestone. "Barem netko može na odmor! Tamara i Petra Ecclestone pobjegle iz LA-a i Velike Britanije s obiteljima da bi uživale na očevoj 28 milijuna funti vrijednoj jahti u Hrvatskoj... Dok smo mi ostali zapeli kod kuće", naslov je članka britanskog tabloida. 

Ističu da se Petra i Tamara zabavljaju u državi koja više nema zabrana zbog pandemije koronavirusa, već samo mjere opreza. "Dok koronavirus nastavlja pretvarati planove za putovanja u kaos, sestre dokazuju da na to njih ne utječe, pa su otišle u Hrvatsku", piše Daily Mail. 

U tekstu se nalazi i izjava Krunoslava Capaka, ravnatelja Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, koji je donio mjere opreza za našu obalu nakon što je objavio u ponedjeljak da je tijekom pandemije preminulo 103 ljudi. "Svakako ću ići na plažu. Ne mogu dočekati. Spasioci, lokalne vlasti i hotelijeri pobrinut će se da ležaljke i ručnici nisu preblizu jer je virus još prisutan", rekao je Capak. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It’s been a little while since we have changed nappies. Baby shower fun

A post shared by Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial) on

Duo ima sreću što im se jahta oca Bernieja Ecclestonea nalazi na raspolaganju, zaključuje Daily Mail. Na njihov boravak u Hrvatskoj osvrnuo se i tabloid The Sun. "Bogatašice Tamara i Petra dokaz su da se i dalje može na odmor, ako imate dovoljno novca", istaknuli su.

Bogatim nasljednicama možda se u Dubrovniku uskoro pridruži i otac Bernie (89) sa suprugom Fabianom Flosi (44), s kojom očekuje dijete.

Inače, Tamara je stigla u Dubrovnik s mužem Jayom Rutlandom i kćerkicom Sophie, a Petra je povela zaručnika Sama Palmera te blizance Andrewa i Jamesa i kćer Laviniju.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene