pretjeruje sa svime

Slomila oba stopala na ljetovanju pa šokirala izgledom na koji je potrošila gomilu novca

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Katie Price bila je na sređivanju zubi u Turskoj tijekom odmora s dečkom Carlom Woodsom koji se podvrgnuo istom zahvatu kao ona.

Britanska starleta Katie Price (42) vratila se ranije s odmora u Turskoj jer je slomila oba stopala, no prije toga je uspjela snimiti nove scene za svoj YouTube kanal. 

Pogledaj i ovo showbuzz čudni prioriteti Sa slomljenim stopalima pojurila u šoping, a njen dragi joj bio pri ruci: Shvatila da bi ipak trebala u bolnicu na operaciju

Katie se pohvalila novom epizodom na Instagramu pri čemu je pričala sa svojom majkom koja ju je pitala je li sređivala usnice i komentirala da izgleda poput patke.

"Da, mama sredila sam usne", rekla je Price. U najavi za sljedeću epizodu starleta je pokazala kako izgledaju njezini pravi zubi prije nego što ih je dala srediti u Turskoj. Isti postupak je prošao i njezin 11 godina mlađi dečko Carl Woods (31). 

"Katie je imala problema sa zubnim krunicama, pa ih je morala srediti. Carl plaća za svoje, ima svoj novac", rekao je prijatelj para za Daily Mail. Inače, Price godinama pokušava dovesti svoje zube u red i 2017. je nakon zahvata imala usta puna čireva i nije mogla govoriti. 

Prošle godine je s tadašnjim zaručnikom Krisom Boysonom posjetila Tursku kako bi uljepšala svoj osmijeh. Oboje su dali ugraditi krunice u vrijednosti 7.000 funti (oko 58.000 kuna). 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My boy @officialjunior_andre is such a loving beautiful boy , I love him so much ❤️#unbreakablebond

A post shared by Katie Price (@katieprice) on

Turska je za Katie redovita destinacija za kozmetičke zahvate. Tamo je prošle godine išla na podizanje kapaka i sređivanje stražnjice te je šokirala javnost izgledom svog lica punog ožiljaka. Starleta nije htjela stati s operacijama, iako su joj liječnici rekli da si ugrožava život. 

Tijekom godina potrošila je stotine tisuća funti na operacije, no završilo je zapravo tragičnim rezultatom. Usto, starleta je u prosincu 2019. proglasila bankrot.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene