strastveno ljetovanje

Za prvi zajednički odmor odabrali su Hrvatsku: Ne skidaju ruke jedno s drugoga dok uživaju na našem moru

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bianca Gascoigne i Kris Boyson zajedno su pet mjeseci, a već planiraju vjenčanje i osnivanje obitelji. Sretni par ljetuje na našoj obali.

Britanska manekenka i reality zvijezda Bianca Gascoigne (33) u društvu svog dečka Krisa Boysona (31) posjetila je hrvatsku obalu, no nisu otkrili točnu lokaciju. Gascoigne i Boyson početak tjedna proveli su uz bazen hotela u kojem su odsjeli, a nisu imali ništa protiv znatiželjnih pogleda i fotografa kojima su dopustili da povire u njihovu intimu.

Lijepa plavuša pokazala je svu raskoš svojih bujnih oblina dok se ljubakala s novim dečkom, s kojim je inače prvi put pobjegla na odmor. Par nije skidao ruke jedno s drugoga dok su uživali na suncu i upijali ljepotte hrvatske obale.

Kris Boyson je inače također zvijezda reality showova u Velikoj Britaniji, a javnosti je poznat i zbog veze sa starletom Katie Price. S novom djevojkom je tek pet mjeseci, no već razmišljaju o vjenčanju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Let’s make this feeling last...💓

A post shared by 𝐁𝐢𝐚𝐧𝐜𝐚 𝐆𝐚𝐬𝐜𝐨𝐢𝐠𝐧𝐞 (@biancagascoigne1) on

Kako piše Daily Mail, potpuno vjeruju jedno drugome, a spremni su stati pred oltar i osnovati obitelj. "Otkako smo započeli vezu gotovo smo svakodnevno zajedno. Ne biste se zaključali s nekim na 100 dana da si ne pašete", rekao je u jednom intervjuu Kris.

Par se upoznao prije tri godine, no izgubili su kontakt te su se ponovno povezali početkom ove godine kada se Kris Bianci javio putem Instagrama. Od onda uživaju u romansi.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene