pretjerala?

Reality zvijezda se sredila pa samu sebe usporedila s Kim Kardashian: "Kanye me uvijek podržava"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

"Kanye uvijek govori da se odjenem više seksi. Uvijek me najviše podržava", napisala je zvijezda showa "Love Island" na Instagramu.

Zvijezda britanskog reality showa, Megan Barton-Hanson, objavila je na Instagramu fotografiju na kojoj pozira s perikom neonsko-zelene boje, a samu sebe je uporedila s Kim Kardashian.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kanye always says ‘dress sexier!’ He’s always the most encouraging. Hair: @joel_maghair21 Makeup: @elliebmua

A post shared by M E G A N 🦋 (@meganbartonhanson_) on

Pogledaj i ovo Kanye West i Bianca Censori ne odustaje Kontroverzni glazbenik razodjenuo suprugu pred paparazzima, a sljedećim potezom je rasplamsao nagađanja o njegovim skrivenim namjerama!

"Kanye uvijek govori da se odjenem više seksi. Uvijek me najviše podržava", napisala je Megan u opisu fotografije. 26-godišnja reality zvijezda referirala se time na izjavu slavne Kardashianke od prije pet godina.

Megan na društvenim mrežama često objavljuje izazovne fotografije, a mnogi hvale njezino besprijekorno tijelo. Otkrila je kako je radila u seks-industriji te se ničeg ne srami, već smatra kako je to sve dio nje.

Zalaže se za to da žene imaju pravo raditi sa svojim tijelom što god žele.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Cara Delevingne i Ashley Benson (Foto: Profimedia) Cara Delevingne i Ashley Benson (Foto: Profimedia) Cara Delevingne, Ashley Benson (Foto: Profimedia) Cara Delevingne i Ashley Benson (Foto: Getty Images) +1 Cara Delevingne i Ashley Benson (Foto: Getty Images) Celebrity Sa žena se prebacila na muškarce, a dok ljubi glazbenika njezina bivša je brani pred fanovima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene