htjela 5. dijete

Vrijeđali su je jer je rodila u 55. godini, a ona uživa u majčinstvu i braku s 15 godina mlađim

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Brigitte Nielsen je od 2006. u braku s televizijskim producentom Mattijom Dessijem te imaju kćer Fridu koju je dobila zahvaljujući oplodnji in vitro.

Manekenka i glumica Brigitte Nielsen (56) proslavila se filmovima u kojima su joj kolege bili holivudski snagatori. 

Pogledaj i ovo Brigitte Nielsen, Mattia Dessi (Foto: Profimedia) Rodila s 54! On joj je peti suprug, a s njim je dobila i peto dijete: Bivša manekenka uživa u ljubavi s 15 godina mlađim mužem

Brigitte, koja je voditeljica showa "The Talk", provela je nedjeljno jutro u šetnji po Los Angelesu s kćeri Fridom (1) i mužem Mattijom Dessijem (41). Uz njih je cijelo vrijeme išao i njezin poslušni psić Joker. 

Supružnici su prošlog mjeseca nosili zaštitne maske za lice, no sada su zbog popuštanja mjera odlučili da im više ne trebaju. Inače, manekenka je 2018. šokirala javnost viješću da je trudna i mnogi su ju napadali i osuđivali zbog toga. Pisali su joj da će roditi svoje unuče, da je sebična, nerazborita i kako će u 70-ima brinuti o tinejdžeru. 

Nielsen je otkrila da je pokušavala zatrudnjeti više od 10 godina, a uspjela je zahvaljujući oplodnji in vitro. Istaknula je da je bilo puno razočaranja, no da želi pokazati da je sve moguće. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thats how my Sunny Sunday went...❤ How was yours?

A post shared by Brigitte Nielsen (@realbrigittenielsen) on

Glumici je brak s 15 godina mlađim televizijskim producentom Dessijem peti, a proslavili su ju filmovi s Arnoldom Schwarzeneggerom (70) i Sylvesterom Stalloneom (71).  Snimila je film ''Crvena Sonja'' s Arnoldom s kojim je imala kratku aferu. Ubrzo nakon prekida s njim upoznala je 17 godina starijeg Sylvestera i udala se za njega, a razveli su se nakon samo dvije godine. 

Dankinja je s četvrtim suprugom, švicarskim glumcem, Raoulom Meyerom (60) dobila sinove Raoula Ayrtona (25) i Douglasa Aarona (27). Usto, ima sina Killiana Marcusa (31) s bivšim zaručnikom, nekadašnjim igračem američkog nogometa Markom Gatineauom (63).

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Lana i Josip Radeljak (Foto: Facebook) +0 Lana i Josip Radeljak (Foto: Facebook) Celebrity Dikan se pohvalio lijepom kćeri Lanom, opisom uz fotografiju jasno je dao do znanja koliko je ponosan na nju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene