Opet sretan

Strastveni poljupci i dodiri: Javno se obračunavao s bivšom, a sad uživa u novoj ljubavi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Brian Austin Green našao je sreću s plesačicom Sharnom Burgess nakon raspada njegova braka s Megan Fox s kojom je usred brakorazvodne parnice.

Čini se da je glumac Brian Austin Green (47) isprao gorak okus raspada braka s kolegicom Megan Fox (34) s kojom se prošlih mjeseci obračunavao na Instagramu. 

Pogledaj i ovo showbuzz Zanimljiva priča Atraktivna plesačica potvrdila vezu s poznatim glumcem fotkom s odmora, on prvo s njom nije htio ni na spoj

Brian, koji se proslavio 90-ih u seriji "Beverly Hills, 90210", ponovno ljubi i to profesionalnu plesačicu Sharnu Burgess (35) s kojom je na odmoru na Havajima. Novopečeni par se nije prestajao zaljubljeno smješkati na plaži i nisu se mogli oduprijeti strasti pa su viđeni kako se ljube. 

Green je pokazao svoj isklesani i istetovirani torzo u kupaćim hlačama, a i Sharna svoje savršeno, istrenirano tijelo u minijaturnom bikiniju. U jednom trenutku Brian je djevojci ispirao pijesak sa stražnjih dijelu nogu koji joj se priljepio dok su se mazili na plaži. Glumac je i fotografirao Burgess pa se zna tko je zaslužan za njenu nasmiješenu sliku na Instagramu. Više fotografija možete pogledati ovdje. 

Australska ljepotica je postala poznata javnosti po showu "Ples sa zvijezdama" na televizijskom kanalu ABC-u, a 2018. je pobijedila u 27. sezoni u paru s radijskim i tv voditeljem Bobbyjem Bonesom (40).

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharna Burgess (@sharnaburgess)

Burgess se kao 5-godišnjakinja počela baviti baletom, jazzom i gimnastikom, a kasnije raznim stilovima plesa. Pobijedila je na mnogim plesnim natjecanjima u svojoj zemlji i predstavljala je Australiju i na međunarodnim takmičenjima. Sa 18 godina se preselila u London i postala dio showa "Simply Ballroom" koji se izvodio i na uglednom Broadwayju. 

Inače, prošlog mjeseca je procurila informacija da Brian želi alimentaciju za sebe od Megan od koje se razvodi i zajedničko skrbništvo nad njihova tri sina. Zanimljivo je da je isti zahtjev podnijela i Fox. Meganino bogatstvo se procjenjuje na osam milijuna dolara kao i Brianovo.

Green je svojedobno otkrio da je odlučio da je njihov brak gotov u svibnju nakon što je viđena sa svojim sadašnjim dečkom, glazbenikom Machine Gun Kellyjem. Glumica se s njim zbližila na snimanju filma "Midnight in the Switchgrass" u Portoriku i papparazzi su ih uhvatili kasnije tijekom druženja.

Green je tek zbog toga shvatio da je njihov brak gotov i uskoro bivši supružnici su viđeni kako predaju jedno drugome sinove Noaha (8), Bodhija (6) i Journeyja (4) na parkiralištu.

Brian je u kolovozu poludio zbog Meganine prve fotografije s Kellyjem na Instagramu. Dečko toliko lijep da boli. Moje srce je tvoje", napisala je Fox uz zajedničku crno-bijelu fotografiju. Na slici njezin novi dečko ima donji dio tijela prekriven ručnikom koji pridržava jednom rukom, dok glumica nosi gornji dio badića i također ručnik.

Uskoro je na Meganinu objavu stigao odgovor njezina muža Briana. "Dečki toliko lijepi da boli. Moje srce je vaše", napisao je glumac pokraj fotografija njihovih sinova.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Maja Šuput i Frano Ridjan Celebrity Maja Šuput podijelila najnoviju trudničku fotografiju, trbuščić je sve veći i veći: ''U 7. mjesecu''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene